Επικαιρότητα

Πιτσιρίκος συνελήφθη με χασίς στη Ρόδο

16χρονος είχε πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Διπλό σοκ περίμενε τη μητέρα ενός ανήλικου αγοριού στη Ρόδο, που πρώτα πληροφορήθηκε από άνδρες της Ασφάλειας ότι ο γιος της βρισκόταν στα κρατητήρια και έπειτα ενημερώθηκε ότι θα κατέληγε και η ίδια στο… διπλανό κελί!

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. είχαν συλλάβει τον 16χρονο, όταν τον εντόπισαν να κινείται ύποπτα στο Φαληράκι, τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν πάνω του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο μικρός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας συνέλαβαν αργότερα και τη μητέρα του και τους προσήγαν μαζί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ο 16χρονος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών και η γυναίκα για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

*** Τον «ζόρικο» προσπάθησε να παραστήσει στους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού ένας 35χρονος Έλληνας, όταν επιχείρησαν να του κάνουν έλεγχο στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Ρόδου επειδή ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών είχε αντιδράσει θετικά μυρίζοντας τον ταξιδιωτικό σάκο του!

Παρά την αντίσταση που προέβαλε, ο ταξιδιώτης ακινητοποιήθηκε και μέσα στον σάκο βρέθηκαν μια ταμπακέρα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30,3 γραμμαρίων και μια δεύτερη με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 13,4 γραμμαρίων. Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση και απείθεια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x