Stoiximan Super League

Πίτσος: «Μεγαλύτερος ανταγωνισμός του χρόνου»

Στις απαιτήσεις που θα υπάρχουν την επόμενη σεζόν για τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα αναφέρθηκε ο Μηνάς Πίτσος, ύστερα από την επέκταση της συνεργασίας του με τους Κρητικούς.

Τη φανέλα του Εργοτέλη θα συνεχίσει να φοράει για ακόμα έναν χρόνο ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό τους με τους Κρητικούς.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε στην απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και παρουσιάζεται έτοιμος για τις απαιτήσεις που θα υπάρχουν του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 34χρονος μπακ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Εργοτέλη

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα βρίσκομαι στον Εργοτέλη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ήθελα να μείνω, με ήθελε και η ομάδα και καταλήξαμε στη συμφωνία. Ο Εργοτέλης είναι μια μεγάλη οικογένεια και αγκαλιάζει με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές. Εγώ από την πλευρά μου θα δίνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα να υλοποιεί τους στόχους της».

Για την φετινή πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα

«Είχαμε μια εξαιρετική πορεία και αυτό αντικατοπτρίζεται από το γεγονός ότι καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 44 βαθμούς και να τερματίσουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Παράλληλα η ομάδα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και πρόσφερε θέαμα στους φιλάθλους. Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ωστόσο ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και καταφέραμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Όταν χρειάστηκε κάναμε ένα αξιόλογο σερί και δεν μπήκε η ομάδα σε περιπέτειες τις τελευταίες αγωνιστικές».

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

«Το μόνο που μπορούμε να πούμε για την επόμενη περίοδο, διότι είναι ακόμα νωρίς, είναι ότι το πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, καθώς υποβιβάζονται περισσότερες ομάδες και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος. Από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα διαμορφωθούν και τα ρόστερ των ομάδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x