Stoiximan Super League

Πλατανιάς: Άριστη συνεργασία με ΕΛ.ΑΣ

Την ικανοποίησή της για την άριστη συνεργασία που είχε με την Αστυνομία καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν του πρωταθλήματος εκφράζει η ΠΑΕ Πλατανιάς με ανακοίνωσή της.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη την Αστυνομία και συγκεκριμένα την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Αφορμή για αυτή στάθηκε η καλή συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Στο τέλος της –μάλιστα- εύχεται η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί στο «ακέραιο με τα ίδια θετικά αποτελέσματα», όπως αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:


Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και τηνΑστυνομική Διεύθυνση Χανίων για την άριστη συνεργασία και την επαγγελματικότητα που επέδειξε το έμψυχο δυναμικό τους καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Ειδικότερα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ.Μανώλη Παραβολιδάκη, τον πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων και νυν Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου κ. Μανώλη Πετράκη, τον πρώην Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Χανίων και νυν Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Αρτέμη Κουτσαυτάκη, τους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, το σύνολο των αντρών και γυναικών του Τμήματος Τροχαίας και όλες τις Δυνάμεις της Έλληνικής Αστυνομίας για την ουσιαστική συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή όλων των παιχνιδιών της ομάδας μας στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευελπιστεί ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί στο ακέραιο, με τα ίδια θετικά αποτελέσματα, και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x