Betmasters

Πλατανιάς – Ατρόμητος: Με το μαχαίρι στα δόντια ο ουραγός

Πρόωρος «τελικός» επιβίωσης για τον Πλατανιά, που δεν θέλει να χάσει με τίποτα την επαφή του με την γραμμή της παραμονής.

Μάχη διαφορετικών στόχων στην Κρήτη, με τον ουραγό Πλατανιά να υποδέχεται τον τέταρτο Ατρόμητο στο ματς που ολοκληρώνει τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ανάλυση

Ουραγός και καταϊδρωμένος ο Πλατανιάς με μόλις έξι βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές και πέντε πίσω από την γραμμή της παραμονής. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και χρειάζεται απαραιτήτως να γυρίσει τον διακόπτη πριν χαθεί το τρένο οριστικά. Στο ΟΑΚΑ ηττήθηκε από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική με 3-0 φτάνοντας τις οχτώ διαδοχικές νίκες. Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του ήταν no goal, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα δέχτηκε 11 γκολ. Λείπουν Ομπερχάουζεν, Πλιάτσικας και Στόιτσεφ. Πέρσι πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Ατρομήτου με 3-0. Θα παίξει με 4-2-3-1 έχοντας στην κορυφή τον Μπούτνικ και από πίσω τους Ενσικουλού, Ντεβέσα και Κοροβέση.

Ο Ατρόμητος προσπαθεί να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και δεν θέλει με τίποτα να χάσει την επαφή του με την τριάδα. Τελευταία βγάζει μια αβεβαιότητα στο παιχνίδι του αγνοώντας το τρίποντο εδώ και τρεις αγωνιστικές. Πιο πρόσφατο το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που έγιναν όλα. Προηγήθηκε, ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ισοφαρίστηκε έμεινε με δέκα παίκτες και παραλίγο να χάσει στο τέλος. Μετράει 9 under στα 12 φετινά του παιχνίδια και 5 στα 6 πιο πρόσφατα. Στο Κύπελλο καθάρισε την Σπάρτη με 4-0 και προκρίθηκε. Ο επιθετικός Μανούσος λείπει καιρό. Δεδομένο το 4-2-3-1 με τον Νταουντά μοναδικός προωθημένο και τους Ντιγκινί, Ουάρντα και Βασιλακάκη από πίσω.

Διαβάστε την ανάλυση της μάχης στα Περιβόλια και την επιλογή του Wise στο Betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x