Europa League

«Πληγωμένη» η Φιορεντίνα στην Τούμπα

Με πολλές απουσίες θα ταξιδέψει η Φιορεντίνα στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, αφού οι «βίολα» έχουν… ξεμείνει από επιθετικούς. Δείτε βρίσκονται στις επιλογές του Βιτσέντσο Μοντέλα.

Η Φιορεντίνα έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη με επιθετική διάθεση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς… επίθεση.

Ο αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά» για τους ομίλους του Europa League, έχει χάσει εδώ και καιρό τα δύο μεγάλα επιθετικά όπλα του, δηλαδή τους Τζουζέπε Ρόσι και Μάριο Γκόμεζ.

Ο τεχνικός των «βιόλα», Βιτσέντσο Μοντέλα, βλέποντας όμως πως ο έτερος επιθετικός της ομάδας, Κούμα Μπαμπακάρ, άρχισε να βγάζει ζητήματα τραυματισμών εξαιτίας των πολλών και συνεχόμενων αγώνων, αναγκάστηκε να τον αφήσει στην Ιταλία.

Ο νεαρός φορ δεν είναι όμως το μόνο πρόβλημα για την Φιορεντίνα, αφού ο αναντικατάστατος κεντρικός αμυντικός Στέφαν Σάβιτς, αλλά και ο Νταβίντ Πιζάρο έμειναν επίσης στην Φλωρεντία για να πάρουν «ανάσες».

Βέβαια δεν υπάρχουν μόνο άσχημα νέα για τον Ιταλό τεχνικό. Ο Χουάν Κουαδράδο θα βρεθεί κανονικά στην Τούμπα, παρά τα όσα ακούστηκαν για την συμμετοχή του στην αποστολή.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μοντέλα για τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ είναι οι: Αλόνσο, Ακουιλάνι, Μπαντέλι, Μπασάντα, Μπερναντένσκι, Βόρχα, Κουαρδάδο, Γκονζάλο, Ίλισιτς, Κούρτιτς, Λατσάρι, Λετσερίνι, Μαντσίνι, Μαρίν, Νέτο, Πασκουάλ, Ρίτσαρτνς, Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς και Βάργκας.

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x