Βόλεϊ

«Πληγωμένος» ο Άρης

Τη Νίκη Αιγινίου θα φιλοξενήσει ο Άρης στην 15η αγωνιστική της Volleyleague, προκειμένου να επανέλθει από τις «πληγές» που άφησε ο αποκλεισμός απ’ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Κύπελλο.

Μετά τον επεισοδιακό αποκλεισμό απ’ το Κύπελλο Ελλάδας ο Άρης θα φιλοξενήσει τη Νίκη Αιγνίου το Σάββατο (8/2) με σκοπό να ανακάμψει στην 15η αγωνιστική της Volleyleague.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση παρά τον αποκλεισμό απ’ τον Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ενώ είναι ενισχυμένη με τους Σϊμο Ντάμποβιτς κςι Ζένια Γκόρτσιανιουκ.

Ο Άρης θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για να προφτάσει το τρένο της 8αδας, προσδοκώντας παράλληλα σε βαθμολογικές απώλειες των ομάδων που προπορεύονται.

Ο προπονητής του Άρη Σπύρος Φίνος δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Νίκη Αιγινίου: «Έχει πληγωθεί ο εγωισμός μας από τον τρόπο που αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο. Νιώσαμε την αδικία στο πετσί μας κι αυτό έχει πειράξει τους παίκτες. Θέλουν να αποδείξουμε πολλά και είμαι βέβαιος πως θα το βγάλουν στο πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να δείξουμε πως αυτή η ομάδα του Άρη μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».

Ο Ζένια Γκόρτσανιουκ που κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από τους τελικούς του πρωταθλήματος 2011-12 που αγωνίζονταν στον Φοίνικα Σύρου δήλωσε: «Πολύ χαίρομαι που γύρισα στην Ελλάδα. Στον Άρη βρήκα πολύ ζεστό κλίμα. Ακόμα δεν έχω δει όλες τις ομάδες για να κάνω συγκρίσεις με το αγωνιστικό επίπεδο πριν από δύο χρόνια. Θέλω να κάνουμε νίκη με τη Νίκη Αιγινίου. Θα μας βοηθήσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά μετά τον αποκλεισμό του Κυπέλλου».

Να ανέβει βαθμολογικά θέλει η Νίκη Αιγινίου, η οποία προέρχεται από σερί τεσσάρων αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα και ψάχνει βαθμούς για τη σωτηρία της.

Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου, Γιάννης Μέλκας τόνισε: «Η διακοπή λόγω του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ μας ωφέλησε. Είχαμε αρκετό καιρό να προετοιμαστούμε σωστά. Ξέρουμε πως έχουμε δύσκολη αποστολή. Ο Άρης παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα αλλά κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Από τη μεριά του, ο κεντρικός της Νίκης Αιγινίου, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, ο οποίος πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη ανέφερε: «Ο Άρης τελευταία έχει ανέβει σε ψυχολογία αλλά και σε αγωνιστική απόδοση. Έχει ενισχυθεί με Ντάμποβιτς και Γκόρτσανιουκ και δεν ξέρουμε με πιο σχήμα θα αγωνιτεί. Εμείς θέλουμε να πάρουμε βαθμούς για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της παραμονής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x