Stoiximan Super League

«Πληγωμένος ο εγωισμός του Απόλλωνα»

Επικίνδυνο είναι το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα, σύμφωνα με τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο.

Στην τύχη που έχει λείψει στα τελευταία παιχνίδια στάθηκε ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε στην εικόνα των «κυανόλευκων» ενώ μίλησε και για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Θοδωρή τί πιστεύεις ότι έφταιξε στα Γιάννινα και η ομάδα δεν πήρε κάτι από 'κει;

«Όπως έχουμε διαπιστώσει εμείς αλλά κι εσείς, η ομάδα παίζει πολύ καλά. Το καταλαβαίνει κι ο κόσμος που μας βλέπει και μας χειροκροτάει σε κάθε γήπεδο. Αυτό είναι το θετικό. Το αρνητικό είναι ότι έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο και δεν έχουν έρθει οι βαθμοί. Πιστεύω ότι φταίει η τύχη και η λεπτομέρεια που δεν έχουμε στις τελικές φάσεις».

Πιστεύεις ότι το ματς με τον Απόλλωνα θα είναι η αρχή για να φτιαχτεί η ψυχολογία σας και η βαθμολογική συκγομιδή;

«Αν βελτιωθεί η τύχη μας, γιατί χωρίς αυτήν δεν μπαίνουν κι εύκολα τα γκολ, πιστεύω ότι θα αναπτερωθεί το ηθικό μας και θα συνεχίσουμε καλύτερα την πορεία μας».

Πως περιμένεις το ματς με τον Απόλλωνα;

«Το περιμένω πολύ δύσκολο γιατί έρχεται από μια βαριά ήττα μες την έδρα του. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και καλό ρόστερ, με παίκτες όπως ο Τζόρβας κι ο Πετρόπουλος και είναι έμπειροι σε αυτά τα γήπεδα και σε δύσκολες έδρες. Το περιμένω πολύ δύσκολο γιατί έχει πληγωθεί ο εγωισμός τους και θέλουν ένα αποτέλεσμα για να αναπτερωθεί κι αυτών το ηθικό».

Με τον κόσμο σας και με την τύχη που λες ότι λείπει, θα έρθει το αποτέλεσμα;

«Βασικά πιστεύω πολύ στη βοηθεία του κόσμου, γιατί αν έχεις τη δύναμη του κόσμου δίπλα σου, σου δίνει μεγάλη ώθηση και κίνητρο για να πετύχεις τον στόχο σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x