Επικαιρότητα

Πλημμύρες στη Μάνδρα: Ένας εκ των 15 νεκρών δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα

Υπάρχουν επίσης επίσης νοσηλευόμενοι δώδεκα ασθενείς από τους 23 που διακομίσθηκαν από χθες - Μια γυναίκα 85 ετών που είναι διασωληνωμένη στην ΜΕΘ

Την ώρα που η Μάνδρα Αττικής, μαζεύει τα κομμάτια της μετά από τη χτεσινή τραγωδία, που δεν τη χωρά ανθρώπου νους, στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκαν, νεκροί και τραυματίες, εκτυλίσσεται ένα άλλο δράμα.

Από τη μία οι κάτοικοι της περιοχής, προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται, από αυτά που δεν παρασύρθηκαν από τους ορμητικούς χειομάρρους λάσπης, και από την άλλη, οι τραγικοί συγγενείς, είτε προσπαθούν να ανγνωρίσουν τους νεκρούς αγαπημένους τους, είτε στέκονται στο πλευρό των τραυματιών, μην μπορώντας να πιστέψουν... τι τους χτύπησε.

Με την καταστροφή να έχει φέρει τη χώρα σε εθνικό πένθος, για τους νεκρούς από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική, ο Διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νίκος Παπαευσταθίου, ανέφερε σε σημερινή του ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους, ενημερώνοντας για τους τραγικούς αριθμούς: «Η ώρα είναι δυο το μεσημέρι και στο Θριάσιο νοσοκομείο ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών παραμένει σταθερός από χθες. Έχουμε λοιπόν σαν απολογισμό από χθες 15 νεκρούς, πέντε γυναίκες και δέκα άντρες εκ των οποίων έχουν αναγνωριστεί οι 14. Παραμένει αγνώστων στοιχείων ένας άντρας. Έχουμε επίσης νοσηλευόμενους δώδεκα ασθενείς από τους 23 που διεκομίσθησαν από χθες το πρωί μέχρι και χθες το βράδυ. Από αυτούς τους δώδεκα η σύνθεση τους είναι επτά γυναίκες και πέντε άντρες. Πιο σοβαρά τραυματισμένη ειναι μια γυναίκα 85 ετών που είναι διασωληνωμένη στην ΜΕΘ από χθες. Για τους υπόλοιπους 11 τραυματίες και ασθενείς δεν υπάρχει προς το παρών κάποιος κίνδυνος για τη ζωή τους».



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x