Κύπελλο Ελλάδας

Ξεκουράζει... η Καλλονή, μισός ο Τύρναβος

Βασικούς ποδοσφαιριστές θα ξεκουράσει η Καλλονή για αγώνα του Κυπέλλου με τον Τύρναβο, με τον Γιάννη Ματζουράκη να κάνει γνωστή την 18αμελή αποστολή. Με πολλά προβλήματα θα πάνε στη Λέσβο οι Θεσσαλοί.

Η Καλλονή θα υποδεχθεί τον Τύρναβο για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να ανακοινώνουν τις αποστολές τους για το παιχνίδι.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Μαντουράκης, θα δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές όπως οι Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Καλτσάς, Λεοζίνιο, Ναβάρο και Χουάνμα. Εκτός έμειναν και οι Γιορέντε και Κεϊτά.

Η αποστολή της ομάδας της Λέσβου: Δαύκος, Αλέξιτς, Χωριανόπουλος, Κριπιντίρης, Μπαρέρα, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Μίνγκας, Γιουκαρής, Στεφάνοβιτς, Βλαστέλλης, Γιώργου, Μανούσος, Κύπρου, Αγρίτης, Καμαρά, Μπουρούς.

Ο Τύρναβος θα ταξιδέψει με πολλές απουσίες για τον αγώνα της Τετάρτης (24/9) στις 16:30, καθώς δεν μπορούν να υπολογίζουν σε 8 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, οι Σκαθαρούδης και Κισκαμπάνης ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, ο Παληγεώργος έχει στρατιωτικές υποχρεώσεις ενώ διαθέσιμοι δεν είναι ούτε οι Μάλτζαρτης, Καρακώστας, Σουλιώτης, Λίταινας και Παπαχρήστος.

Η αποστολή του Τυρνάβου: Πρίφτης, Ντάλλας, Σιάτρας, Ιβανίδης, Μούσα, Ότα, Σολφερίνο, Καραμανλής, Σαμαράς, Χαλούλος, Ντατίδης, Ζυγκερίδης, Μιλουτίνοβιτς, Μπράνκοβνιτς, Πεχλιβανόπουλος, Στεργιανός, Γεωργίου, Τσούκαλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x