Ευρώπη

Πληρώνει για… Ρεάλ ο Αγιόν

Έτοιμος να καταθέσει το ποσό των 290.000 ευρώ στη Μπαρτσελόνα εντός της εβδομάδας, προκειμένου να μείνει ελεύθερος φαίνεται πως είναι ο Γκουστάβο Αγιόν. Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεδομένη είναι η επιθυμία της Ρεάλ Μαδρίτης να εντάξει στο δυναμικό της τον Γκουστάβο Αγιόν. Μοναδικό εμπόδιο στην υπόθεση φάνταζε μέχρι στιγμής η Μπαρτσελόνα, η κατάσταση όμως αναμένεται να αλλάξει…

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Encestando.es» αναφέρει πως ο 29χρονος σέντερ σκοπεύει να δώσει το ποσό των 290.000 ευρώ στους Καταλανούς (έχουν τα δικαιώματά του) εντός της εβδομάδας, έτσι ώστε να μείνει ελεύθερος και να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την «βασίλισσα της Ευρώπης».

Όσον αφορά στο συμβόλαιο που του προτείνουν οι περυσινοί φιναλίστ της Ευρωλίγκας, είναι διάρκειας 2+1 χρόνων, με τους οικονομικούς όρους του deal να παραμένουν ακόμη άγνωστοι.

Επιπλέον, επίσημες προτάσεις για τον διεθνή Μεξικανό έχουν καταθέσει τόσο οι Σαν Αντόνιο Σπερς, όσο και οι Σαντόγκ Φλέιμινγκ Μπουλς. Η πρώτη αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, ενώ η δεύτερη ξεπερνάει το 1.5, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η πρόθεσή του είναι να μείνει Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται πως οι μετοχές του Αγιόν εκτοξεύτηκαν χάρη στην εκπληκτική παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, όπου είχε κατά μέσο όρο 17.6 πόντους και 7.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x