Betmasters

Πληρώνει το Over στο Αλ Χιλάλ-Περσέπολις

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το ενδεχόμενο να σημειωθούν τρία ή περισσότερα τέρματα στο ματς των Σαουδαράβων με τους Ιρανούς, για τους «16» του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο παιχνίδι στο «Αζάντι» της Τεχεράνης δεν άρεσε σε κανέναν ως το 92΄… Η Περσέπολις κοίταξε να μη δεχθεί γκολ πρωτίστως, στη συνέχεια να μην χάσει κι ως το τέλος έμοιαζε ακόμη και ικανοποιημένη – παραδόξως – με το 0-0. Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του πρώτου αγώνα, για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, οι Ιρανοί σημείωσαν ένα γκολ κι έτσι το τελικό 1-0 τούς δίνει ελαφρύ αβαντάζ πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι εκατό χιλιάδες φίλαθλοι, βέβαια, που γέμισαν ασφυκτικά την έδρα της Περσέπολις δεν είδαν παίκτη της ομάδας τους να σκοράρει!

Η Αλ Χιλάλ χρειάστηκε να κάνει διπλό σφάλμα στις καθυστερήσεις, για να προκύψει νικήτρια στο ζευγάρι. Πρώτα ο Αλ Σαχρανί κάνει «τσαφ» με το κεφάλι, γυρίζει την μπάλα προς τα πίσω, με αποτέλεσμα στην εξέλιξη της φάσης ο Ντιγκάο – στην προσπάθειά του να βγάλει, με προβολή, την μπάλα κόρνερ – να σκοράρει εναντίον της ομάδας του. Οι Σαουδάραβες δεν έχουν κανένα σκορ μεγάλο ν΄ ανατρέψουν. Απλώς η άμυνα της Περσέπολις είναι ισχυρή και κλειστή. Θα χρειαστεί πλάνο η ομάδα του Γιώργου Δώνη για να τη διασπάσει, στο «Κινγκ Φαντ» του Ριάντ, και σ΄ αυτό επιβάλλεται να δεχθεί τέρμα.

Στην περίπτωση αυτή χρειάζεται τρία τέρματα για να περάσει στους «8». Ο χρήσιμος χαφ Φαράζ, που αποβλήθηκε στο 88΄ με χαζή δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς έχει προσφέρει ελάχιστα (λόγω του τραυματισμού του) και δεν είναι σε θέση ν΄ αγωνιστεί σε τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα κάποια άλλη σοβαρή απώλεια δεν υπάρχει για το κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας. Για τον 61χρονο Μπράνκο Ιβάνοβιτς (πολύπειρο στο ποδόσφαιρο της Ασίας) δεν αναφέρεται απουσία, η οποία ν΄ αποτελεί πονοκέφαλο.

Η ακριβής διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι για 1,50 στον «άσο». Απλώς, η Περσέπολις εκτός έδρας δείχνει σοβαρά θέματα στο σκοράρισμα κι αδυναμία να πάρει καν την ισοπαλία. Η Αλ Χιλάλ μέσα στον Μάιο έχει και την εντός έδρας ήττα από την Αλ Νασρ (0-1), για το πρωτάθλημα, να δείχνει πώς ούτε το γκολ έχει πολύ εύκολο, ούτε είναι άτρωτη στην έδρα της. Ακολούθησε το 5-1 με τη Χαζέρ, όμως το επίπεδο του αντιπάλου υπήρξε χαμηλότερο. Ο Ιβάνοβιτς είναι πιο έμπειρος προπονητής του Δώνη και καλύτερος γνώστης του ασιατικού και του αραβικού ποδοσφαίρου. Θα παίξει για την ισοπαλία, η οποία έχει πιθανότητες ακόμη κι αν το παιχνίδι ανοίξει.

Η Αλ Χιλάλ είναι υποχρεωμένη να πιέσει, ν΄ ανοιχτεί και στην κόντρα οι γρήγοροι Ιρανοί θα βρουν χώρους ν΄ απειλήσουν. Σπάνια η ισοπαλία ακολουθείται με Over 2,5! Όμως, στην προκειμένη περίπτωση, το σενάριο δεν είναι απίθανο. Ένα από τα δύο ενδεχόμενα να βγει, τότε κέρδος θα προκύψει. Εννοείται, στο συνδυασμό της πρότασης, το σκορ 2-2, το οποίο θ΄ αποτελέσει τρίτη εκτίμηση. Το σενάριο αυτό δεν προκρίνει τους Σαουδάραβες στην επόμενη φάση. Το 1,50, του «άσου» προϋποθέτει εύκολη νίκη. Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, ποιό σκορ μπορεί να έρθει; Σίγουρα κάποιο με πολλά γκολ, οπότε το Over (όπως και να έχει) είναι προτιμότερο του «άσου».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
112. ΑΛ ΧΙΛΑΛ – ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ: OVER 2,5 (2,05)
112. ΑΛ ΧΙΛΑΛ – ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ: Χ (3,50)
112. ΑΛ ΧΙΛΑΛ – ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ: ΣΚΟΡ 2-2 (26,00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x