Ελλάδα

«Πληρώνουν» ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και Απόλλων

Πρόστιμα στις ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Απόλλων Πάτρας επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Τους… λογαριασμούς σε τρεις ΚΑΕ έβγαλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, που αφορούσαν τη 13η αγωνιστική της Α1.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα πληρώσει το ποσό των 1.200 ευρώ για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, ο Ολυμπιακός 500 ευρώ για συνθήματα των οπαδών του στην Ελευσίνα, ενώ τέλος ο Απόλλων Πάτρας καλείται να πληρώσει το ποσό των 1.000 ευρώ για όλους τους καθήμενους στον πάγκο, οι οποίοι δεν έφεραν διαπίστευση του ΕΣΑΚΕ, στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΚΑΕ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (χρήση κροτίδων και καπνογόνου), πρόστιμο 1.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ της 19-1-2015.

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ για το υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούσε προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ της 19-1-2015.

Επιβάλλεται στην ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (για όλους τους καθήμενους στον πάγκο της ομάδας, που δεν έφεραν την χορηγούμενη διαπίστευση, από τον ΕΣΑΚΕ ) συνολικό πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 19-1-2015
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x