Αγγλία

Πλήρωσε για να παίξει και τραυματίστηκε

Δέκα χιλιάδες λίρες πλήρωσε ένας οπαδός της Μάκλσφιλντ για να παίξει στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά το όνειρό του κράτησε μόλις 10 λεπτά, αφού τραυματίστηκε!

Αν και έδωσε 10.000 λίρες για να παίξει σε όλο το φιλικό της Μάκλσφιλντ κόντρα στη Στόουκ, ο επιχειρηματίας Τζέιμς Γκόρφιν πλήρωσε τελικά 1.000 λίρες το λεπτό, αφού στα πρώτα του δέκα λεπτά στο χορτάρι τραυματίστηκε.

Μάλιστα, το πιο αστείο κομμάτι της τρελής αυτής ιστορίας είναι ο λόγος της αποχώρησής του με φορείο, καθώς ο 40χρονος Τζέιμς δεν τραυματίστηκε από κάποιον αντίπαλο, αλλά από υπερέκταση του ποδιού του.

Συγκεκριμένα, είχε την ευκαιρία να σκοράρει μετά από υπέροχη σέντρα ενός –προσωρινού- συμπαίκτη του, αλλά στην προσπάθειά του να φτάσει στη μπάλα υπέστη τράβηγμα και αναγκαστικά βγήκε αλλαγή.

«Όλοι λένε πως μπορούν να παίξουν καλύτερα από τους ποδοσφαιριστές όταν δεν είναι στο παιχνίδι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο τελικά. Προφανώς και θα ήταν υπέροχο να φτάσω τη μπάλα και να σκοράρω, αλλά δεν έτρεξα αρκετά γρήγορα» ανέφερε ο... μικρός θεός στους δημοσιογράφους και κατέληξε με μία ακόμη πιο επική δήλωση:

«Προσπάθησα να φτάσω στη μπάλα, αλλά έπαθα τράβηγμα. Το ένιωσα αμέσως. Πονούσα αρκετά μετά το παιχνίδι, αλλά πήγα σε ένα μπαρ, ήπια μερικά ποτά και ένιωσα καλύτερα».

Και «ξηλώθηκε» και τραυματίστηκε μόνος του και δεν σκόραρε σε κλασσική ευκαιρία. Υπόκλιση.

Γιώργος Σιάφας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x