Γ' Εθνική

Πλησιάζει ο Κουρμπέλης

Την καλύτερη πρόταση στον Αστέρα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη έχει καταθέσει η ΑΕΚ και περιμένει την απάντησή του για τον νεαρό αμυντικό. Ο… πονοκέφαλος του Δέλλα. Ίσως και σήμερα η χορηγία.

Κοντά σε μια μεταγραφή με προοπτική βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίο η πρόταση που έχει γίνει στον Αστέρα είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια της η ομάδα της Τρίπολης.

Η «Ένωση» περιμένει την απάντηση των Αρκάδων για τον νεαρό αμυντικό και έχει τον πρώτο λόγο να τον αποκτήσει, αφού δεν έχει προχωρήσει το ενδιαφέρον της Φούλαμ ή κάποιας άλλης ομάδας του εξωτερικού, ενώ το ίδιο ισχύει και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Εφόσον η ΑΕΚ καταφέρει να αποσπάσει το «ναι» του Αστέρα για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή, αυτός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας για την επόμενη σεζόν, όπως έχουν ήδη «κλείσει» οι μεταγραφές των Πέτρου Μάνταλου και Αμπλαγέ Φαγέ.

Ο πονοκέφαλος του Δέλλα

Σε ευχάριστο πονοκέφαλο βρίσκεται ο Τραϊανός Δέλλας, καθώς βλέπει ότι με τις τελευταίες προσθήκες που έκαναν μεσοεπιθετικά οι λύσεις του είναι πολλές, εν όψει της έναρξης της σεζόν που πλέον δεν αργεί (σήμερα είναι η κλήρωση).

Ο προπονητής της ΑΕΚ προβληματίζεται για το πώς θα χωρέσει στην επίθεση Μπρέσεβιτς και Ντακόλ (είτε δίπλα, είτε με τον έναν λίγο πίσω από τον άλλο), αλλά και τους Ανάκογλου, Κορδέρο και Ρόβα στη μεσαία γραμμή, την ώρα που πληθαίνουν και οι επιλογές στα άκρα με Πλατέλλα, Πόποβιτς και Ράμα. Σε ό,τι αφορά στην άμυνα, παρά τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, εκφράζεται η αισιοδοξία πως με την είσοδο του Τσιρίλο στην ενδεκάδα πολλά από αυτά θα λυθούν.

Εξάλλου, περίπου επτά παίκτες της ομάδας θα αποτελέσουν παρελθόν, αφού ο Δέλλας δεν θέλει να έχει ρόστερ πάνω από 27-28 παίκτες. Οι πρώτοι που θα αποχωρήσουν, πιθανότατα ως δανεικοί, είναι οι Τσεβάς και Δημγκιόκας.

Ίσως και σήμερα η χορηγία

Πιθανώς και μέσα στη μέρα να υπάρξει ανακοίνωση για τη χορηγία στη φανέλα της ΑΕΚ για την ερχόμενη σεζόν. Όλα δείχνουν πως θα πρόκειται για τον ΟΠΑΠ, σε μία συμφωνία που θα αποφέρει στο σύλλογο 2 εκατ. ευρώ και θα πρόκειται για ρεκόρ στην ιστορία του παρότι αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία. Η «Ένωση» έχει ήδη συνάψει συμφωνίες με οκτώ χορηγούς, ενώ εκκρεμεί και η μεγάλη συμφωνία για το χορηγό που θα δώσει την εμπορική ονομασία στο νέο γήπεδο της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x