NBA

Πλησιάζει στο Ντάλας ο Ρόντο!

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται Μάβερικς και Σέλτικς για τη μετακίνηση του Ραζόν Ρόντο από τη Βοστώνη στο Ντάλας.

Μια μεγάλη ανταλλαγή «ψήνεται» στο ΝΒΑ. Οι Μάβερικς βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Σέλτικς για τη μετακίνηση του Ραζόν Ρόντο από τη Βοστώνη στο Ντάλας.

Οι Τεξανοί φέρονται να προσφέρουν αρκετές μελλοντικές επιλογές ντραφτ, ανάμεσά τους και τουλάχιστον μία πρώτου γύρου, αλλά πιθανώς και τον σέντερ Μπράνταν Ράιτ, προκειμένου να δελεάσουν τους Σέλτικς για να τους δώσουν τον Ρόντο.

Ο τελευταίος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ενδιαφέρον έχουν εκφράσει Λέικερς, Νικς, Ρόκετς και Κινγκς, αλλά πιο «ζεστοί» δείχνουν οι Μάβερικς.

Οποιοδήποτε trade για τον Ρόντο περιλαμβάνει το ρίσκο ο παίκτης να αποχωρήσει το καλοκαίρι σαν ελεύθερος, αλλά φαίνεται πως οι «Μαβς» δείχνουν έτοιμοι να το ρισκάρουν και να τον προσθέσουν δίπλα στους Μόντα Έλις, Τσάντλερ Πάρσονς, Ντιρκ Νοβίτσκι και Τάισον Τσάντλερ, δημιουργώντας έναν πανίσχυρο κορμό, ικανό να διεκδικήσει στα ίσα τον τίτλο.

Ο 28χρονος Ρόντο αγωνίζεται στους Σέλτικς από την αρχή της καριέρας του στο ΝΒΑ, το 2006, ενώ μαζί τους κατέκτησε το 2008 το πρωτάθλημα. Φέτος έχει 8 πόντους, 7,5 ριμπάουντ και 10,6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x