Stoiximan Super League

Πλησιάζουν οι τίτλοι τέλους

Αποφασισμένοι να αποχωρήσουν από τη Νίκη Βόλου, ύστερα από τη χθεσινή εξέλιξη με τον μηδενισμό της ομάδας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, παρουσιάζονται ο κ. Τζαναβάρας και οι παίκτες.

Έτοιμη να γράψει ιστορία εξαιτίας αρνητικού λόγου είναι η Νίκη Βόλου, ύστερα από τη χθεσινή απόφαση της Σούπερ Λίγκας να μην ορίσει τον προγραμματισμένο για αύριο αγώνα με τον Παναιτωλικό και να μηδενίσει τους Θεσσαλούς.

Εφόσον τελικά οι «κυανόλευκοι» αποχωρήσουν, τότε θα είναι η πρώτη στην ιστορία της Α’ Εθνικής, που ομάδα θα αποχωρήσει πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, πρωτοφανές είναι και το γεγονός του μη ορισμού αγώνα λόγω χρεών (αν και υπάρχει ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα το 2003, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, όμως).

Από την πλευρά τους, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ενημερώθηκαν σχετικά μετά το τέλος της προπόνησης.

Όλα δείχνουν ότι οι τίτλοι τέλους πλησιάζουν, καθώς ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζει τα πράγματά του για να αποχωρήσει, κάτι που θα κάνουν σύντομα και οι παίκτες. Πλέον εκείνο που απομένει να αποσαφηνιστεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x