Πορτογαλία

Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για Καπέλ

Μετά τη Λίβερπουλ, άλλη μία ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντιέγκο Καπέλ. Αυτή είναι η Μαρσέιγ, η οποία θέλει να ενισχυθεί ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας από το 2011 και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016. Ο Ντιέγκο Καπέλ, όμως, δύσκολα θα παραμείνει στην Πορτογαλία, αφού οι ομάδες που τον διεκδικούν είναι αρκετές.

Μετά την πληροφορία πως η Λίβερπουλ έχει κάνει την πρώτη της προσέγγιση, προκειμένου να αποκτήσει τον Ισπανό, άλλη μία ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκτη της Σεβίλλης. Αυτή είναι η Μαρσέιγ.

Η ομάδα της Μασσαλίας βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να ενισχυθεί ενόψει της επόμενης χρονιάς. Ο Ντιέγκο Καπέλ θεωρείται μια σημαντική προσθήκη και οι άνθρωποι του συλλόγου είναι έτοιμοι να κάνουν την προσπάθειά τους για να τον αποκτήσουν.

Αυτό που απομένει είναι η απάντηση της Σπόρτινγκ, η διοίκηση της οποίας ενδέχεται να απαιτήσει το ποσό της ρήτρας που έχει καθοριστεί και ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που, μάλλον, θα αποθαρρύνει τους επίδοξους αγοραστές του Ντιέγκο Καπέλ.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x