Μοτοσικλέτα

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Ducati Athens

Για πρώτη φορά η ιταλική μάρκα απέκτησε αντιπροσωπεία αντάξια του ονόματός της και με σύγχρονες εγκαταστάσεις στην όδο Καλλιρόης 9 στην Αθήνα.

Ο νέος αυτός χώρος είναι χωρισμένος σε 3 ορόφους κι αποτελεί μια μοναδική κάθετη μονάδα που πληροί όλα τα πρότυπα της Ducati σε 564 τ.μ. Εκεί, υπάρχει και το εξουσιοδοτημένο σέρβις με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ειδικά εργαλεία για τις ιταλικές μοτοσυκλέτες και άμεση διαθεσιμότητα σε ανταλλακτικά, αξεσουάρ αλλά και ρουχισμό Ducati.

Στα εγκαίνια, προ ημερών, ο Γιάννης Μυτιληνάκης διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ παρουσίασε τα σχέδια και τους στόχους της εταιρίας εστιάζοντας στις αλλαγές που επέρχονται με την ανάληψη της εκπροσώπησης της Ducati από την Kosmocar (αυτοκίνητα VW, Audi, Bentley κ.α) συνδυάζοντας τα προϊόντα της μάρκας με τα υψηλότερα στάνταρ εξυπηρέτησης πελατών.

Εξάλλου, την εκδήλωση κόσμησε με την παρουσία του ο αναβάτης της Ducati στο Moto GP, Αντρέα Ιανόνε, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις Ελλήνων δημοσιογράφων, μίλησε με το κοινό, υπέγραψε αυτόγραφα αλλά και το κράνος που δόθηκε σε επισκέπτη της έκθεσης με κλήρωση.

Βέβαια, μπορεί η ροκ μουσική να ηλέκτρισε, ωστόσο τα κορίτσια της Ducati ήταν αυτά που ανέβασαν τη... θερμοκρασία, ακόμα περισσότερο.


Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x