Stoiximan Super League

Πλήθος «μνηστήρων» για Απόλλωνα

Δυνατά παίζει το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη μετά την παραίτηση του Αλέκου Βοσνιάδη, όμως ο Σταμάτης Βελλής έχει στα υπ’ όψιν του και τον Νίκο Νιόπλια.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του και πλέον ο Σταμάτης Βελλής καλείται να βρει τον κατάλληλο για να καλύψει το συγκεκριμένο κενό.

Το θετικό είναι ότι υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος κατά την οποία μπορεί ο ισχυρός άνδρας να έρθει σε επαφή με τους υποψήφιους προπονητές.

Ήδη ακούγονται διάφορα ονόματα για την αντικατάσταση του κ. Βοσνιάδη, όπως εκείνα του Αγγελου Αναστασιάδη και του Νίκου Νιόπλια.

Ο πρώτος προτάθηκε στον πρόεδρο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ από τον τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά, αφού θεωρείται ικανός να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί μέχρι σήμερα στην ομάδα.

Όσον αφορά τον Νιόπλα, εκτός από τα δεδομένα προσόντα του, ο κ. Βελλής τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση και θεωρεί πως μπορεί να διαχειριστεί το πολύ καλό υλικό που έχει η ομάδα του.

Ως εναλλακτική λύση για τον Απόλλωνα προβάλλει ο Νίκος Αναστόπουλος (κι αυτός βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ), ενώ στο τραπέζι έπεσε και το όνομα ενός ξένου προπονητή χωρίς προϋπηρεσία στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x