Champions League

Πλούσιοι εναντίον φορμαρισμένων

Οι ζάπλουτες, αλλά προβληματικές στο ξεκίνημα της σεζόν Μαν. Σίτι και Παρί υποδέχονται τις φορμαρισμένες και ανίκητες ως τώρα Ρόμα και Μπαρτσελόνα στα ματς που ξεχωρίζουν απόψε στο Champions League.

Δύο σούπερ αναμετρήσεις, Μαν. Σίτι-Ρόμα και Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα, καθώς και άλλες αρκετά ενδιαφέρουσες περιλαμβάνει το αποψινό μενού στο Champions League.

5ος όμιλος

Πρόκειται για ένα από τα δύο καλύτερα ματς της ημέρας. Η Μαν. Σίτι υποδέχεται τη Ρόμα σε ένα παιχνίδι ΚΑΙ με ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας των Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας, με τους δύο πρώτους να ξεκινούν πιθανότατα βασικοί. Οι «πολίτες» μετά από διαδοχικές αποτυχημένες σεζόν στην Ευρώπη ψάχνουν την υπέρβαση φέτος και η ήττα της πρεμιέρας από την Μπάγερν δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νασρί, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γιόβετιτς, Νάστασιτς και Φερνάντο. Η Ρόμα μετρά μόνο νίκες από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά ταξίδεψε στην Αγγλία χωρίς τους Ντε Ρόσι, Αστόρι, Καστάν και Στρούτμαν, αλλά και με ερωτηματικά τους Ντε Σάνκτις και Ιτούρμπε.

Η Μπάγερν, που δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της μετά το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, δοκιμάζεται στις 19:00 στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ριμπερί, Σβαϊνστάιγκερ, Τιάγκο, Μπαντστούμπερ, Μαρτίνεθ και Μπόατενγκ, αλλά πολλά προβλήματα έχουν και οι γηπεδούχοι που προέρχονται από διασυρμό με 5-1 στην πρεμιέρα. Τιμωρημένοι είναι οι Τζαγκόεφ και Βέρνμπλομ, ενώ τραυματίες οι Τσάουνα, Ελμ, Βιτίνιο και Παντσένκο.

30 Σεπτεμβρίου

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν Μονάχου (19:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Ρόμα (21:45)

Βαθμολογία: Ρόμα 3 (5-1), Μπάγερν 3 (1-0), Μαν. Σίτι 0 (0-1), ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (21 Οκτωβρίου)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Σίτι (19:00)
Ρόμα-Μπάγερν (21:45)

6ος όμιλος

Το δεύτερο μεγάλο ματς της ημέρας είναι αυτό μεταξύ Παρί και Μπαρτσελόνα, στο πρώτο ραντεβού των ομάδων μετά τον προημιτελικό του 2013, που κρίθηκε στα εκτός έδρας γκολ υπέρ των Καταλανών. Οι πρωταθλητές Γαλλίας, που δεν έχουν ξεκινήσει πειστικά τη σεζόν, έχουν τις σημαντικότατες απουσίες των Ιμπραΐμοβιτς και Λαβέτσι να αντιμετωπίσουν, ενώ ίσως λείψει και ο Τιάγκο Σίλβα. Στον αντίποδα, η «Μπάρτσα», που είναι πρωτοπόρος στην Ισπανία, πλην του τιμωρημένου Σουάρες δεν έχει άλλη σημαντική απώλεια, αφού θα λείψουν μόνο οι Ντάγκλας, Ραφίνια και Μάσιπ.

Ο ΑΠΟΕΛ, που είχε πολύ καλή παρουσία στο «Καμπ Νου» στην πρεμιέρα χάνοντας με 1-0, υποδέχεται τον Άγιαξ. Ο Γιώργος Δώνης στο κατάμεστο «ΓΣΠ» δεν θα έχει τις υπηρεσίες των Αλεξάνδρου και Παπάζογλου, που είναι τραυματίες, ενώ από τον «Αίαντα», που μετρά επτά σερί εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη στη διοργάνωση, θα απουσιάσουν οι Φίσερ και Μούριτς, ενώ αμφίβολος είναι ο Σένε.

30 Σεπτεμβρίου

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα (21:45)
ΑΠΟΕΛ-Άγιαξ (21:45)

Βαθμολογία: Μπαρτσελόνα 3 (1-0), Άγιαξ 1 (1-1), Παρί 1 (1-1), ΑΠΟΕΛ 0 (0-1)

Επόμενη αγωνιστική (21 Οκτωβρίου)

ΑΠΟΕΛ-Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)
Μπαρτσελόνα-Άγιαξ (21:45)

7ος όμιλος

Η πρεμιέρα βρήκε τέσσερις ομάδες στην ίδια μοίρα. Το τοπίο θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει από απόψε. Η Τσέλσι, που πηγαίνει εξαιρετικά στην Premiership αλλά στραβοπάτησε στην πρεμιέρα με τη Σάλκε στο Λονδίνο, αναμετράται με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, που επιστρέφει στην πατρίδα του σαν αντίπαλος, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς Ραμίρες και Ντρογκμπά, ενώ προανήγγειλε τη χρησιμοποίηση του Ντιέγκο Κόστα. Τα «λιοντάρια» δεν ικανοποιούν στο πρωτάθλημα, αφού είναι μεν αήττητα αλλά με μόλις δύο νίκες σε έξι ματς και στον αποψινό αγώνα θα παίξουν χωρίς τον Ραμπιά.

Η Σάλκε, που μετά το κακό ξεκίνημα στην Bundesliga συνέρχεται μετρώντας δύο σερί νίκες επί Βέρντερ και Ντόρτμουντ, φιλοξενεί τη Μάριμπορ. Για τον Γενς Κέλερ το γεμάτο απουσιολόγιο είναι πλέον… κανόνας. Σε αυτό είναι γραμμένα για απόψε τα ονόματα των Χέβεντες, Φαρφάν, Σαντάνα, Σαμ, Κολάσινατς, Γκορέτσκα και Κίρχοφ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ουτσίντα. Η Μάριμπορ ταξίδεψε στη Γερμανία χωρίς προβλήματα, αλλά με τον υιό Ζάχοβιτς-που έσωσε το βαθμό κόντρα στη Σπόρτινγκ στην πρεμιέρα-να ξεκινά πιθανότατα από τον πάγκο απόψε.

30 Σεπτεμβρίου

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Τσέλσι (21:45)
Σάλκε-Μάριμπορ (21:45)

Βαθμολογία: Τσέλσι 1 (1-1), Σάλκε 1 (1-1), Μάριμπορ 1 (1-1), Σπόρτινγκ 1 (1-1)

Επόμενη αγωνιστική (21 Οκτωβρίου)

Σάλκε-Σπόρτινγκ (21:45)
Τσέλσι-Μάριμπορ (21:45)

8ος όμιλος

Η Πόρτο ταξίδεψε στο Ντόνετσκ με στόχο τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο και μοναδικό απόντα τον Κασεμίρο. Η ουκρανική ομάδα, που είχε χάσει με 2-0 από τους «δράκους» εντός έδρας στη φάση των ομίλων το 2011, θα παίξει χωρίς τον Κριβτσόφ και αυτή τη φορά στο Λβιβ, ενώ αμφίβολος είναι ο Κούτσερ. Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με μεγάλο πονοκέφαλο τη συμμετοχή του Ροντιόνοφ, φιλοξενεί την Μπιλμπάο που παραπαίει στο πρωτάθλημα έχοντας μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες σε έξι αγωνιστικές. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει.

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Πόρτο (21:45)
ΜΠΑΤΕ-Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:45)

Βαθμολογία: Πόρτο 3 (6-0), Μπιλμπάο 1 (0-0), Σαχτάρ 1 (0-0), ΜΠΑΤΕ 0 (0-6)

Επόμενη αγωνιστική (21 Οκτωβρίου)

ΜΠΑΤΕ-Σαχτάρ (21:45)
Πόρτο-Μπιλμπάο (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x