Κύπελλο Ελλάδας

Ποδαρικό με πρόκριση για Καλλονή

Μπορεί να μη νίκησε στην πρώτη της φετινή εμφάνιση στη φυσική της έδρας, αλλά με το 2-2 κόντρα στον Πιερικό η Καλλονή πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με μια ιστορική πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας συνδύασε την πρώτη εμφάνιση για φέτος μπροστά στο κοινό της η Καλλονή.

Οι νησιώτες ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τον Πιερικό, τον οποίο όμως είχαν νικήσει με σκορ 2-1 στην Κατερίνη κι έτσι βρέθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αν και βρέθηκε να προηγείται με δύο γκολ πριν καν φύγει το πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα του Μανούσου (19’ πέναλτι) και του Kαζάκη στο 43’, η Καλλονή τα βρήκε «σκούρα» στο δεύτερο μέρος, όταν οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με διπλό «χτύπημα» του Μπρίτο (48’, 68’) έφεραν το ματς στα ίσια.

Τελικά όμως και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατόρθωσαν να φτάσουν και σε ένα τρίτο γκολ που θα τους έδινε και το εισιτήριο στην επόμενη φάση, με συνέπεια να κρατήσουν αυτοί τις εντυπώσεις και η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Γ. Ματζουράκης): Χογκ, Γάλας, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Λίμα, Σιλιγαρδάκης, Γιουκαρής (74' Γκάσιτς), Μανούσος, Βλαστέλλης (88' Ντάμπος), Χουάνλου (88' Nτος Σάντος), Καζάκης.

Πιερικός (Γ. Φοιρός): Παπατολίκας, Νικολίτσης, Τσιρλίδης, Παπαδόπουλος (63' Αθανασίου), Μπρίτο, Μιχαηλίδης (71' Στεφανιδης), Παπατόλιος, Ίτσιος (83' Σερέτης), Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς, Μανίκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x