Betmasters

Ποντάρισμα σε Μίλαν και Εσπανιόλ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τα «διπλά» Μιλανέζων και Καταλανών, στις… απερίγραπτες αποδόσεις που δίνονται!

Η εικόνα της Εσπανιόλ απέναντι στη Γρανάδα είναι ελκυστική και όποιος έχει δει το 90λεπτο της Βαρκελώνης θα δει το 2,75 και τα μάτια του θα γυρίζουν με δολάρια σαν του Σκρουτζ Μακ Ντακ! Κέρδισε, με 2-1, αλλά δεν είναι οριακή η επικράτησή της. Οι Καταλανοί έκαναν φάσεις με χαρακτηριστική άνεση, θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει και με 4-1 τον αντίπαλό τους, με την ατυχία και την αστοχία να τους στερεί αυτή την εξέλιξη.

Σίγουρα το γεγονός πώς το ματς αυτό είναι εκτός έδρας διαφοροποιεί την κατάσταση, μια και η Εσπανιόλ δεν έχει «διπλό» στην Πριμέρα Ντιβιζιόν φέτος. Από την άλλη, η Βαγιεκάνο δίνεται φαβορί, με δύο νίκες σε επτά ματς στο «Τερέσα Ριβέρο»! Και οι δύο ομάδες είχαν ματς Κυπέλλου, με την Εσπανιόλ να προκρίνεται επί της Αλαβές και τη Ράγιο ν΄ αποσπά εντυπωσιακό 4-4 στη Βαλένθια από τις «νυκτερίδες» αλλά ν΄ αποκλείεται. Η άμυνα είναι η αχίλλειος πτέρνα των γηπεδούχων και με γνώμονα ποια Εσπανιόλ βλέπουμε τελευταία, το «διπλό» παίζεται χωρίς πολύ σκέψη.

Όσον αφορά το Ρόμα-Μίλαν η απουσία, λόγω τιμωρίας, του Πιάνιτς (3 γκολ, 4 ασίστ) επηρεάζει τους πρωτευουσιάνους όπως και οι αντίστοιχες των Αστόρι και Χολέμπας στην άμυνα. Η Μίλαν έχει, με τη σειρά της, προβλήματα (Ραμί, Ντε Σίλιο, Αμπάτε, Άλεξ) κανείς, όμως, εξ αυτών δεν έχει το ρόλο του Πιάνιτς, πχ, στους «ροσονέρι». Ένα ματς, στα επτά που έχει δώσει εκτός Μιλάνου, έχουν χάσει οι φιλοξενούμενοι που δίνονται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ λόγω του εντός έδρας αήττητου της Ρόμα στο «Ολίμπικο» με επτά νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Σε τέτοιες αποδόσεις ομάδες με… εκατό κιλά φανέλα σαν της Μίλαν τις ποντάρεις και περιμένεις να σε επιβεβαιώσουν.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
250. ΡΟΜΑ – ΜΙΛΑΝ: 2 (4,25)
254. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 2 (2,75)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x