Betmasters

Ποντάρισμα σε Μπλουζ και Σένατορς

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm τις νίκες των Σεντ Λούις και Οτάβα, για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ της NHL στο χόκεϊ επί πάγου.

Από τη Δύση ήδη τρεις ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της Περιφέρειας στη National Hockey League. Το Κάλγκαρι απέκλεισε με 4-2 νίκες το Βανκούβερ με μειονέκτημα έδρας και θ΄ αντιμετωπίσει το Άναχαϊμ, το οποίο «σκούπισε» με 4-0 νίκες το Ουίνιπεγκ. Στο άλλο μπλοκ το Σικάγο (πέρασε, με 4-2 νίκες, το Νάσβιλ) περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Σεντ Λούις-Μινεσότα για να φτιαχτούν οι ημιτελικοί της Δύσης.

Η Γουάιλντ προηγείται με 3-2 νίκες κι έχει το έκτο ματς εντός έδρας, κόντρα στους Μπλουζ. Όλοι οι αγώνες έχουν κριθεί με «καθαρό» σκορ υπέρ του εκάστοτε νικητή, μα αυτό αναμένεται πιο οριακό και μαζεμένο. Η Μινεσότα είναι σκληρή ομάδα, που βασίζεται στην άμυνα και στο… ξύλο. Πολυτέλεια για τη Γουάιλντ είναι πώς διαθέτει δύο γκολτέντερς μάχιμους στην postseason, με τον Ντούμπνικ να λογίζεται ως βασικός και ο Κέμπερ δεύτερος. Όταν αλλαγή είναι ένας τερματοφύλακας στο επίπεδο του Ντάρσι Κέμπερ, μόνο προσόν μπορεί να χαρακτηριστεί τούτο για τους «πράσινους».

Για το Σεντ Λούις ο Άλεν θα τραβήξει το κουπί και στο έκτο ματς, στη θέση του γκολτέντερ, αλλά επιβάλλεται ένα στήριγμα στον Ταρασένκο (6 γκολ, 1 ασίστ στα πλέι οφ), ώστε να «σπάσει» η έδρα. Ο Σάτενκιρκ δεν σκοράρει, μα έχει 7 ασίστ στην postseason. Αναζητείται σκόρερ για τους Μπλουζ, οι οποίοι αν μείνουν έξω τόσο νωρίς θα έχουν και αλλαγές στον ρόστερ τους για τη νέα σεζόν και στον πάγκο. Στον «εμφύλιο» του Καναδά, μεταξύ Οτάβα και Μόντρεαλ, οι Κανάντιενς έχουν κάνει τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα στην Ανατολή. Προηγήθηκαν, με 3-0, παίρνοντας τα ματς στη λεπτομέρεια.

Στα επόμενα δύο 60λεπτα κέρδισαν με 1-0 και 5-1, κάνοντας και break στο Μόντρεαλ! Οι γηπεδούχοι είναι «απέθαντοι» φέτος. Μπήκαν στα πλέι οφ, με 23-4-4 στα 31 πρόσφατα ματς της κανονικής περιόδου. Βρέθηκαν ένα παιχνίδι από τον αποκλεισμό και τώρα απέχουν 60 λεπτά από το 3-3! Ο Πράις χρειάζεται ξεκούραση, αλλά δύσκολα δεν θα παίξει στην εστία των Κανάντιενς, που είναι καλά δουλεμένο σύνολο, με βαριά φανέλα, που, όμως, στα πλέι οφ δεν έχει τον έναν αθλητή ο οποίος θα κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Αντίθετα, στους «Σενς» η τετράδα Βιέρτσιοχ, Ζιμπανεζάντ, Κάρλσον και Στόουν μοιάζει ανταγωνιστική. Κι εδώ θα ποντάρουμε στο 3-3 στη σειρά. Όποια ομάδα περάσει θ΄ αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τάμπα Μπέι-Ντιτρόιτ (2-3 νίκες ως τώρα), ενώ στο άλλο μπλοκ οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς (απέκλεισαν, με 4-1 νίκες, το Πίτσμπουργκ) περιμένουν ή Ουάσινγκτον Κάπιταλς ή Νιου Γιορκ Αϊλάντερς, που βρίσκονται στο 3-3 σε νίκες-ήττες.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
527. ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΓΟΥΑΪΛΝΤ – ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΜΠΛΟΥΖ: 2 (1,90)
528. ΟΤΑΒΑ ΣΕΝΑΤΟΡΣ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΚΑΝΑΝΤΙΕΝΣ: 1 (1,80)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x