Betmasters

Ποντάρισμα στις ισοπαλίες

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr δύο ισοπαλίες για την Κυριακή (22/6), κόντρα στη ροή αποτελεσμάτων του 20ού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έχουν ολοκληρωθεί 29 παιχνίδια στη φάση των Ομίλων του Μουντιάλ της Βραζιλίας και οι ισοπαλίες αποτελούν είδος προς εξαφάνιση!

Αν δεν έχουμε κάνει κάποιο λάθος στην καταμέτρηση, οι «συλλεκτικές» ισοπαλίες, ως τώρα, είναι τα εξής πέντε ματς: Ιράν-Νιγηρία 0-0, Ρωσία-Νότιος Κορέα 1-1, Ιαπωνία-Ελλάδα 0-0, Βραζιλία - Μεξικό 0-0 και Γκάνα - Γερμανία 2-2. Αν κάνουμε αναγωγή επί τοις εκατό, το ποσοστό των «Χ» είναι 17,2% επί των αγώνων που έχουν διεξαχθεί. Καμία σχέση με το ρεαλιστικό ποσοστό εμφάνισης ισοπαλιών, γενικότερα, στο ποδόσφαιρο.

Αυτό δεν σημαίνει πώς από εδώ και πέρα πρέπει να «βαράμε» τυφλά στις ισοπαλίες! Όπου, όμως, είναι πιθανή η εμφάνισή τους και με σταθερά το γεγονός ότι όσο πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση των Ομίλων οι σκοπιμότητες θα είναι μεγαλύτερες για τις ομάδες, δεν θα «κιοτέψουμε» επειδή ο Ισημερινός δέχθηκε το 2-1 από την Ελβετία στο 93΄ ή λόγω του δοκαριού του Τζέκο, στο ίδιο χρονικό σημείο, στο Νιγηρία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Μεγάλο εμπόδιο στις ισοπαλίες είναι η συμπεριφορά των διαιτητών και των βοηθών τους, που δημιουργούν αλλοπρόσαλλα ματς. Κόντρα και σ΄ αυτό, θα εμπιστευτούμε «Χ»…

Το Βέλγιο απέναντι στην Αλγερία υπήρξε κατώτερο των προσδοκιών μας. Έκανε τη διαφορά ο Φελαϊνί, στη νίκη με ανατροπή (2-1)
κόντρα στην Αλγερία, ο οποίος όλη τη σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τραυματίας και σερνόταν. Ο Βίλμοτς είναι άγνωστο αν θα επιχειρήσει αλλαγές στην ενδεκάδα, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του όγδοου γκρουπ, με αρκετούς Βέλγους διεθνείς που έπαιξαν με τους Αφρικανούς να βλέπουν τη θέση τους να «παίζεται» (Λουκάκου, Ντέμπελε, Τσαντλί). Η Ρωσία πλήρωσε την αστοχία της και την γκέλα του γκολκίπερ Ακινφέεφ με τη Νότιο Κορέα. Τελειώνει τον Όμιλο με την Αλγερία, επομένως η ισοπαλία τής κάνει στη χειρότερη!

Από το ματς του Ρίο «ανεβαίνουμε» στο Μανάους του Αμαζονίου, όπου αναμετρώνται στο δύσκολο κλίμα του βραζιλιάνικου βορρά Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Πορτογαλία. Οι ΗΠΑ του Γιούργκεν Κλίνσμαν έχουν το «μαξιλαράκι» της τεράστιας, όπως αποδείχθηκε μετά το 2-2 με τη Γερμανία, νίκης επί της Γκάνας. Οι Πορτογάλοι έχουν ν΄ αντιμετωπίσουν τις απουσίες του τιμωρημένου Πέπε και των τραυματιών Κοεντράο, Ούγκο Αλμέιδα.

Το ζήτημα είναι πώς θα μπορέσουν οι Ίβηρες του Πάουλο Μπέντο, με τον Ρονάλντο όχι στα καλύτερά του, να βελτιώσουν την ψυχολογία τους. Η Αμερική θα έχει έτοιμο, θεωρητικά, αλλά από «φρέσκο» τραυματισμό τον Άλντιντορ και δεν μας πείθει πώς μπορεί να σκοράρει ξανά δύο γκολ, ώστε να «κυνηγήσουμε» τη φουλ έκπληξη. Και στα δύο ματς προτεινόμενο σκορ είναι το 1-1.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (1)
329. ΒΕΛΓΙΟ – ΡΩΣΙΑ: Χ (3,35)
331. ΗΠΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Χ (3,65)

Η ΠΡΟΤΑΣΗ (2)
329. ΒΕΛΓΙΟ – ΡΩΣΙΑ: 1-1 ΣΚΟΡ (6,00)
331. ΗΠΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: 1-1 ΣΚΟΡ (6,50)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x