Betmasters

Ποντάρισμα στο Βέλγιο

Ο Κώστας Μιαούλης δίνει τα προγνωστικά του για τους προημιτελικούς του Σαββάτου και αναλύει τους λόγους, για τους οποίους το Βέλγιο, μπορεί να κάνει την έκπληξη.

Η Γερμανία επιβεβαίωσε το βασικό ποντάρισμα μας, ωστόσο το ματς ήταν πολύ πιο κλειστό απ’ όσο θα περίμενε κανείς. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το κοουτσάρισμα του Λεβ, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και πόσο καλά είχε διαβάσει τους «τρικολόρ», με αποτέλεσμα να τους μπλοκάρει.

Από τα σημερινά παιχνίδι θα τολμήσω να ποντάρω στο Βέλγιο. Νομίζω πως μέχρι τώρα η Αργεντινή, δεν έχει προσφέρει σαν θέαμα, ωστόσο, δεν είναι αυτό το ζήτημα. Παρά το γεγονός πως δεν δέχτηκε γκολ, η παρέα του Μέσι, δεν πήγε καθόλου καλά αμυντικά και αν επαναλάβει μια ανάλογη εμφάνιση με το Βέλγιο θα έχει πρόβλημα. Μια ομάδα που αν βρει χώρους, δεν είναι Ελβετία να χάσει τις ευκαιρίες. Από την άλλη μεριά η ανάπτυξη της Αργεντινής είναι μονοδιάστατη και πολύ προβληματική, με τον Μέσι, ν’ αναγκάζεται να γυρίσει πολύ πίσω για να φτιάξει και παιχνίδι. Το Βέλγιο είναι ικανό για το μεγάλο «μπαμ» και θα το τιμήσω. Ποντάρω σε Φελαϊνί με 18.00 για πρώτο σκόρερ.

Για το Ολλανδία – Κόστα Ρίκα δεν θα γράψω πολλά. Βλέπω το ματς να πηγαίνει στο 4-6 γκολ.

ΔΥΑΔΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΕΛΓΙΟ: 2 3.75
ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 4-6 3.00

ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

ΦΕΛΑΪΝΙ 18.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x