Betmasters

Ποντάρουμε τις αποδόσεις

Με πλέι οφ και Πρέμιερ Λιγκ θα πορευτούμε σήμερα, αναζητώντας κέρδη μέσω των παράλογα υψηλών αποδόσεων που μας χαρίζει η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος και η Τσέλσι.

Να τα πάρουμε με τη σειρά. Κατ’ αρχάς όταν παίζεις αποδόσεις από 3.5 και πάνω αποφεύγεις τα παρολί. Τα παίζεις χωριστά και είσαι κερδισμένος ακόμα κι ένα να σου κάτσει.

Στην Τούμπα η ΑΕΚ έχει χρυσή ευκαιρία να κάνει το σπουδαιότερο βήμα για την πρωτιά στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε άδειο γήπεδο, ο Βίτορ δεν παίζει, ο Μακ δεν έχει κάνει προπονήσεις. Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί – στο ίντερνετ καθώς στο ΟΠΑΠ δεν παίζει η ΑΕΚ – η απόδοση της «Ένωσης» είναι στο 4.20!

Όπως, επίσης, δεν έχει λογική το 3.65 του Πανιωνίου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μεν η παράδοση που θέλει τους «πράσινους» να κάνουν βόλτα στα πλέι οφ, φέτος, όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει νικήσει κανέναν της πρώτης πεντάδας.

Υπερβολικά υψηλό κρίνεται και το 3.5 που δίνει η Τσέλσι για να νικήσει στο «Άνφιλντ». Δεν λέω ότι η Τσέλσι θα νικήσει ντε και καλά, δεν μπορείς να παίξεις όμως ένα ντέρμπι στην Αγγλία με το φαβορί να είναι στο 1.77. Ανεβασμένη η Λίβερπουλ, δεν λέω, αλλά παίζεται μόνο πάνω από το 2.0. Ή στο λάιβ…

O... Σίγουρος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x