Οι κλοπές ρούχων και λοιπών προσωπικών αντικειμένων πολλών «κατοίκων» του Ολυμπιακού Χωριού στο Ρίο είναι καθημερινό φαινόμενο. Θύματα έπεσαν και μέλη της ελληνικής αποστολής, καθώς διαπιστώθηκε πως κάποια προσωπικά τους αντικείμενα έκαναν… φτερά μέσα από τα δωμάτιά τους. Μάλιστα πέρα από κάποια ρούχα, εκλάπη κι ένα κινητό μέσα από βαλίτσα.

Η ελληνική αποστολή έχει προβεί ήδη σε επίσημη καταγγελία και δεν είναι η μόνη. Οι διοργανωτές ως συνήθως δίνουν απλώς διαβεβαιώσεις πως κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην υπάρχουν τέτοια κρούσματα. Η αλήθεια είναι πως ήδη οι εργαζόμενοι στο Ολυμπιακό Χωριό (καθαρίστριες, εργάτες κλπ.) υποβάλλονται σε ελέγχους όταν τελειώνει η βάρδιά τους, ενώ γίνονται και έλεγχοι στις εγκαταστάσεις μήπως υπάρχουν σημεία που έχουν αποθηκευτεί τα κλοπιμαία. Ο κίνδυνος είναι αυξημένος καθώς πολλοί απασχολούμενοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι απλήρωτοι εδώ και αρκετές εβδομάδες…

Αρκετοί αθλητές έχουν αναγκαστεί να έχουν μόνιμα έξω από την πόρτα τους το σήμα «Do not disturb», προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, έστω κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να καθαρίσουν και να συμμαζέψουν οι ίδιοι το δωμάτιό τους.

Ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Κουλόπουλος έγραψε στο Facebook ένα μήνυμα με σαφή αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στο Ολυμπιακό Χωριό.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ