Γενικά

11 ομάδες και… μία χώρα που απέρριψαν φέτος τον Μπαλοτέλι (pics)

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ακόμα ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του, είναι παντού… ανεπιθύμητος. Δείτε ποιες ομάδες τον απέρριψαν.

Ακούστηκε μέχρι και για τον Ολυμπιακό. Ο Μάριο Μπαλοτέλι αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ -και λογικό αφού δεν έχει στεριώσει πουθενά- και ψάχνει απεγνωσμένα για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Φαίνεται όμως ότι ο 26χρονος επιθετικός είναι παντού ανεπιθύμητος. Για όσες ομάδες και αν γράφτηκε, όσες επαφές κι αν έκανε ο μάνατζέρ του, ο τρελο-Ιταλός είναι ακόμη στο… ταμείο ανεργίας.

Δείτε 11 ομάδες και… μία χώρα που απέρριψαν φέτος το καλοκαίρι τον «Σούπερ Μάριο»:

12. Λίβερπουλ

Ο κύριος λόγος που ο Μπαλοτέλι έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι, είναι απλώς ότι η Λίβερπουλ… δεν τον ήθελε. Το ρίσκο που πήρε ο Μπρένταν Ρότζερς, φέρνοντάς τον στο «Άνφιλντ» κατέληξε σε φιάσκο, μιας και ο Ιταλός δεν καθιερώθηκε ποτέ στην ομάδα.

Ο νέος προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ξεκαθάρισε από την αρχή της προετοιμασίας στον 26χρονο φορ ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του: «Δεν είναι στη φάση της καριέρας του, που θα μπορούσε να ανταγωνίζεται τέσσερις ή πέντε παίκτες για μία από τις δύο θέσεις της επίθεσης», τόνισε ο Γερμανός.

inner

11. Μίλαν

Πριν τη Λίβερπουλ, στην ίδια θέση είχε βρεθεί και η Μίλαν. Παρόλο που ο «Σούπερ Μάριο» ξεκίνησε καλά την πρώτη σεζόν του στο Μιλάνο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ένας τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης για αρκετό καιρό, τον έβγαλε εκτός ρυθμού, με αποτέλεσμα να μην πιάσει ούτε στους «ροσονέρι». Φέτος έπαιξε πολύ το σενάριο επιστροφής του στο «Σαν Σίρο», χωρίς όμως να υπάρξει ενδιαφέρον από τους Μιλανέζους.

inner

10. Ίντερ

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ίντερ ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Εκεί έκανε ίσως τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον ήθελε στο «Μεάτσα», αλλά η αντικατάστασή του από τον Φρανκ Ντε Μπουρ, χάλασε ουσιαστικά την επιστροφή του Μπαλοτέλι στους «νερατζούρι».

inner

9. Σαμπντόρια

Ο πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, ήθελε πολύ να φέρει τον Μπαλοτέλι στην ομάδα, ως αντικαταστάτη του Αντόνιο Κασάνο. Το υψηλό κασέ όμως του Ιταλού, το οποίο ανέρχεται περίπου στα 6 εκατ. ευρώ ετησίως, έβαλε φρένο στα όνειρα του ισχυρού άνδρα των Γενοβέζων.

inner

8. Κιέβο

Λίγο καιρό αφού κόπασε το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια, ένας άλλος ιταλικός σύλλογος βρέθηκε στο προσκήνιο για την απόκτηση του «Σούπερ Μάριο». Η Κιέβο έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του 26χρονου, αλλά και αυτή δεν είχε τη δυνατότητα να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

inner

7. Πεσκάρα

Και το σερί συνεχίζεται. Άλλη μία ιταλική ομάδα, χωρίς το απαραίτητο μπάτζετ για να τον κάνει δικό της. Η Πεσκάρα μπήκε και αυτή στο παιχνίδι της απόκτησης του Μπαλοτέλι, με τον πρόεδρό της, Ντανιέλε Σεμπαστιάνι, να ξεκαθαρίζει ότι είναι τοπ-όνομα, αλλά μόνο όταν θέλει να παίξει μπάλα. Νέο άκυρο.

inner

6. Νάπολι

Μετά τη μετακίνηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους έναντι 90 εκατ. ευρώ, οι Ναπολιτάνοι κινήθηκαν για την απόκτηση του αντικαταστάτη του «Πιπίτα», προτιμώντας τελικά τον Αρκάντιους Μίλικ, έναντι του τρελο-Ιταλού.

inner

5. Άγιαξ

Η αλυσίδα συνεχίστηκε με το Μίλικ να μετακομίζει στη Νάπολι. Ο Άγιαξ έπρεπε να βρει εναλλακτική λύση για την απώλεια του Πολωνού, αλλά και ο «Αίαντας» προτίμησε τη λύση του Μπερτράντ Τραορέ, τον οποίο απέκτησε ως δανεικό από την Τσέλσι, αντί για τον Μπαλοτέλι.

inner

4. Σασουόλο

Είπαμε, οι Ιταλοί έχουν τον πρώτο λόγο. Ο μάνατζερ του 26χρονου διεθνή, Μίνο Ραϊόλα, πρότεινε τον πελάτη του και στη Σασουόλο, με τους «πράσινους» να απαντούν χωρίς δεύτερη σκέψη: «Ο Μίνο Ραϊόλα μας πρότεινε τον Μπαλοτέλι, αλλά εμείς αρνηθήκαμε».

inner

3. Ουντινέζε

Ούτε στη φιλοσοφία της Ουντινέζε μπόρεσε να ταιριάξει ο Ιταλός. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας δήλωσε ότι η ομάδα έχει ξεκάθαρες προτεραιότητες, στις οποίες ο Μπαλοτέλι δεν μπορεί να ανταποκριθεί: «Το σημαντικό είναι να υπάρχει το κατάλληλο κίνητρο. Η Ουντινέζε είναι ένα δεμένο σύνολο, αποτελούμενο από νεαρούς ποδοσφαιριστές», ήταν τα λόγια του Νερέο Μπονάτο.

inner

2. Μπεσίκτας

Έσχατη λύση για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να «κολλήσουν» κάποια ακριβά ένσημα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, είναι η Τουρκία. Άφθονο χρήμα, πολλή σπατάλη, με λίγα λόγια ιδανικός προορισμός. Επόμενος υποψήφιος: Μπεσίκτας.
Οι φήμες για αμοιβαίο «έρωτα» των δύο πλευρών ξεκίνησαν αμέσως. Λίγες μέρες αργότερα όμως, ήρθε η επίσημη διάψευση, με τον προπονητή της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές, να είναι απόλυτος: «Δεν έχω καλή άποψη για τον Μάριο Μπαλοτέλι. Ποτέ δεν τον είδα με καλό μάτι».

inner

1. Όλες οι ομάδες της Κίνας

Ο Γκρατσιάνο Πελέ βρήκε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην Κίνα, αμέσως μετά από την τραγική εμφάνισή του κόντρα στη Γερμανία και το χαμένο πέναλτι που άφησε τους Ιταλούς εκτός Euro.

Κι όμως! Ούτε εκεί βρήκε στέγη ο Μάριο. Τα ιταλικά Μέσα εξέφρασαν την ελπίδα τους ότι θα βρεθεί κάποια ομάδα του κινεζικού πρωταθλήματος για να τον αποκτήσει, αλλά μαντέψτε: ΚΑΜΙΑ δε τον ήθελε.

inner

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x