Euro 2008

Μπάλακ... ο άνθρωπος των χαμένων τελικών

Για μία ακόμη φορά στην καριέρα του ο Μίχαελ Μπάλακ φτάνει στην πηγή, αλλά δεν καταφέρνει να ξεδιψάσει και να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός σπουδαίου διεθνούς τίτλου.

Για μία ακόμη φορά στην καριέρα του ο Μίχαελ Μπάλακ φτάνει στην πηγή, αλλά δεν καταφέρνει να ξεδιψάσει και να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός σπουδαίου διεθνούς τίτλου. Η αρχή έγινε το 2002, όταν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών είδε αρχικά να χάνει το Champions League ως παίκτης της Λεβερκούζεν στον τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1), ενώ στη συνέχεια να γνωρίζει την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Κορέας και της Ιαπωνίας από τη Βραζιλία με 2-0 (απουσίαζε λόγω τιμωρίας από το παιχνίδι αυτό).

Ένα αντίστοιχα εφιαλτικό σενάριο επαναλήφθηκε φέτος για τον 31χρονο μέσο, αφού μετά την ήττα της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Champions League στη διαδικασία των πέναλτι και αυτή από την Τότεναμ στον τελικό του Λιγκ Καπ (2-1 στην παράταση), ήρθε ως κερασάκι στην τούρτα η ήττα με 1-0 από την Ισπανία στον τελικό του EURO 2008. «Είναι πολύ κρίμα να χάνεις όταν έχεις φτάσει τόσο μακριά», δήλωσε ο αρχηγός των «πάντσερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x