Ιταλία

Κόντε: «Δεν φοβάμαι…»

Δεν φοβάται να περπατήσει στα στενά γειτονιάς του ο Αντόνιο Κόντε, μετά την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της Λέτσε. Ο παλαίμαχος άσος της Γιουβέντους και νυν προπονητής της Μπάρι βρέθηκε σε μια παραλία της Ιταλίας και ξυλοκοπήθηκε άγρια από μερίδα οπαδών, οι οποίοι δεν του «συγχώρεσαν» τη μετάβασή του στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Δεν φοβάται να περπατήσει στα στενά γειτονιάς του ο Αντόνιο Κόντε, μετά την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της Λέτσε. Ο παλαίμαχος άσος της Γιουβέντους και νυν προπονητής της Μπάρι βρέθηκε σε μια παραλία της Ιταλίας και μερίδα οπαδών αποπειράθηκε να τον χτυπήσει, καθώς δεν του «συγχώρεσαν» τη μετάβασή του στο αντίπαλο στρατόπεδο.

«Μόλις τελειώσαμε το 5x5, επτά ή οκτώ άτομα μπήκαν στο γήπεδο και κατευθύνθηκαν προς εμένα. Κρατούσαν μπαστούνια και λοστούς. Προσπάθησαν να με χτυπήσουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Φορούσαν μπλούζες που πίσω έγραφαν “Μισώ την Μπάρι”. Ευτυχώς φοβήθηκαν με την παρουσία ενός περιπολικού και κάποιων φίλων μου», είπε ο 39χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Πρόκειται για εκ προμελέτης επίθεση. Κάποιος τους είχε πει ότι θα πήγαινα εκεί. Έφθασαν στο μέρος με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα και μόλις τελείωσε ο αγώνας έβγαλαν τα όπλα τους».

Στη συνέχεια ο Κόντε μίλησε για την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται: «Είμαι καλά, αλλά με έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Είμαι εκνευρισμένος με αυτό το σοβαρό περιστατικό, το οποίο έγινε μπροστά στη γυναίκα μου και το εννιά μηνών παιδί μας. Επίσης υπήρχαν αρκετά παιδιά που παρακολούθησαν».

Παρόλα αυτά, δεν φοβάται: «Το Λέτσε είναι η πόλη μου. Δεν φοβάμαι εδώ. Η οικογένεια μου ζει εδώ. Ελπίζω το περιστατικό να μπορέσει να “ταρακουνήσει” τους ανθρώπους και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x