Ιταλία

Μανσίνι: «Στόχος μας το Τσάμπιονς Λιγκ»

Έτοιμη είναι η Ίντερ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε ο Αμαντίνο Μανσίνι. Οι Βραζιλιάνος άσος είναι αισιόδοξος ότι οι «νερατζούρι» μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην φετινή πορεία τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Έτοιμη είναι η Ίντερ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε ο Αμαντίνο Μανσίνι. Οι Βραζιλιάνος άσος είναι αισιόδοξος ότι οι «νερατζούρι» μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στην φετινή πορεία τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση. «Θα είναι δύσκολο ματς», επισήμανε ο μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών Ιταλίας και συνέχισε:

«Ελπίζουμε ότι η Ίντερ θα ξεκινήσει καλά αλλά δεν θα είναι εύκολο μιας και οι αντίπαλοί μας είναι ενθουσιασμένοι και θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Ωστόσο, εμείς είμαστε έτοιμοι. Ο στόχος μας τη φετινή περίοδο είναι να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι δύσκολο αλλά θα το αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα και θέληση να το κερδίσουμε. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και θέλουμε να τα πάμε καλά στην Ευρώπη και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στη διοργάνωση».

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x