Stoiximan Super League

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ:Ανανέωσαν έξι, έφυγαν πέντε

Μπορεί αυτό τον καιρό η διοίκηση της Χαλκηδόνας να είναι απασχολημένη με τις τυπικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης με τον Ατρόμητο, αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να προχωρά στη διαμόρφωση του ρόστερ για την επόμενη περίοδο

Μπορεί αυτό τον καιρό η διοίκηση της Χαλκηδόνας να είναι απασχολημένη με τις τυπικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης με τον Ατρόμητο, αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να προχωρά στη διαμόρφωση του ρόστερ για την επόμενη περίοδο. Ήδη, όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας, έξι ποδοσφαιριστές της Χαλκηδόνας-Ατρόμητος* ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους, ενώ αντιθέτως πέντε παίκτες αποχαιρετούν το σύλλογο.

Συγκεκριμένα, μετά από τις εισηγήσεις του Γιώργου Παράσχου ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Χρήστου Μικέ (για 1 χρόνο), Γιώργου Ζαχαρόπουλος (1+1 χρόνια), Βαγγέλη Ντάγκα (1+1 χρόνια), Μάρκου Δήμου (1 χρόνο), Γιάννη Κατεμή (2 χρόνια) και Δημήτρη Γελαδάρη (2 χρόνια). Αντιθέτως, δε θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας οι Κουτσοκώστας, Αλ Τζάχερ, Σίμος, Κόης και Μασάδο Ντος Αντος. Η ΠΑΕ Χαλκηδόνα-Ατρόμητος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αποχωρήσαντες ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στον σύλλογο και να τους ευχηθεί καλή τύχη. Όπως είναι εμφανές, επιθυμία προπονητή και διοίκησης είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, με βάση τον οποίο διεκδίκησε τις δύο προηγούμενες περιόδους την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

*Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι νομικές διαδικασίες της συγχώνευσης των ΠΑΕ Χαλκηδόνα και ΠΑΕ Ατρόμητος, οι δύο ομάδες θα αναφέρονται με την μικτή ονομασία ΠΑΕ Χαλκηδόνα-Ατρόμητος. Κατόπιν της ολοκλήρωσης των διαδικασιών η ομάδα θα ονομάζεται ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, με έμβλημα το αστέρι και χρώματα μπλε και άσπρο.


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x