Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Η κατάσταση είναι άσχημη,κάνω προπόνηση με 7 παίκτες»

Για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Καλλιθέα, η οποία υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Σάββας, Παντελίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Η κατάσταση είναι άσχημη. Ένας από τους λόγους που πέσαμε είναι η αδιαφορία που υπάρχει από τη διοίκηση», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω, ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

Για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Καλλιθέα, η οποία υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Σάββας, Παντελίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Η κατάσταση είναι άσχημη. Ένας από τους λόγους που πέσαμε είναι η αδιαφορία που υπάρχει από τη διοίκηση», είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω, ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

Αναλυτικά

«Θα παραμείνω στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εβδομάδα, διότι υπάρχουν οι προπονήσεις. Η κατάσταση είναι άσχημη, καθώς πηγαίνω στην προπόνηση και βρίσκω 7-8 παίκτες, αφού πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν κάνει προσφυγές. Ένας από τους λόγους που υποβιβαστήκαμε είναι η αδιαφορία που υπάρχει στον σύλλογο. Με τα αδέρφια Μπιτούνη συναντήθηκα την πρώτη φορά, εκείνους γνώρισα πρώτα. Όμως, έχω να επικοινωνήσω μαζί τους πριν από το Πάσχα», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Οι παίκτες έκαναν ότι μπορούσαν και πιστεύαμε όλοι ότι θα καταφέρναμε να μείνουμε στην κατηγορία . Γινόταν προσπάθεια από όλους, κάναμε πολύ υπομονή και επιδιώκαμε να ανεβάσουμε το ηθικό μας. Όμως, κάποιοι παίκτες δεν άντεξαν και αρνήθηκαν να αγωνιστούν στο σημαντικό παιχνίδι με τη Βέροια. Η κατάσταση ήταν πιο δύσκολη για τους βασικούς παίκτες της ομάδας, διότι αυτοί είναι επαγγελματίες και προσπαθούν να ζήσουν από την ομάδα, ενώ οι νεαροί βρίσκονται ακόμα στην αρχή και έχουν υπομονή».

Ο κ. Παντελίδης μίλησε στη συνέχεια για την κατάσταση που βρήκε στην ομάδα, αλλά και που υπήρχε κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Στις 28 Ιανουαρίου ανέλαβα την ομάδα και πήρα μόνο τον μισθό του Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια επειδή υπήρχε πρόβλημα δεν ζήτησα τα υπόλοιπα χρήματα, διότι ήθελα να πληρωθούν οι παίκτες. Επιπλέον, είχα δώσει κάποια λεφτά στον Σάκη Δέδε για να παρακολουθήσει κάποιους αντιπάλους μας, διότι κανονικά αυτά τα λεφτά θα τα έπαιρνα πίσω, όπως και αυτά από άλλα έξοδα που είχαμε, όμως δεν τα πήρα. Το πρόβλημα είναι μεγάλο. Με παρέμβαση δική μου οι παίκτες πήραν κάποια λεφτά από τον κ. Σαλευρή, για τον οποίον ήξερα ότι είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα στην ομάδα. Οι παίκτες πήραν κάποια λεφτά κοντά στο Πάσχα».

Σε ότι αφορά την αλλαγή στη διοίκηση της ομάδας, στην οποία ηγούνται τα αδέρφια Μπιτούνη από το περασμένο καλοκαίρι: «Εκ του αποτελέσματος ήταν λάθος που πήραν την ομάδα τα αδέρφια Μπιτούνη. Βεβαίως , δεν αποποιούμαι τις ευθύνες μου, θα έπρεπε να κάνουμε καλύτερες μεταγραφές, αν και ήρθα στην ομάδα δύο ημέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και λίγες ημέρες μετά το 8-1 από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Τον Ιανουάριο πήραμε τον Ογκνιένοβιτς που είχε να παίξει ποδόσφαιρο έναν χρόνο και τον Σαρρή που είχε να παίξει 6 μήνες».

Κλείνοντας, ο Σάββας Παντελίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας: «Νομίζω, όμως ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της, διότι έχουν μπει κάποιες καλές βάσεις από την προηγούμενη διοίκηση, όπως για παράδειγμα το προπονητικό κέντρο που χτίστηκε».

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x