Ισπανία

Aνέλαβε τη Βιγιαρεάλ ο Βαλβέρδε!

Κάτι ήξερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και περίμενε μία πολύ καλή πρόταση από την πατρίδα του... Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Βιγιαρεάλ και θα αντικαταστήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της Ρεάλ Μαδρίτης. Το «κίτρινο υποβρύχιο», που θα λάβει μέρος στο UEFA Europa League της επόμενης περιόδου, θα αποτελέσει τον τέταρτο σταθμό στην καριέρα του 45χρονου προπονητή, μετά την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την Εσπανιόλ και τον Ολυμπιακό.

Κάτι ήξερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και περίμενε μία πολύ καλή πρόταση από την πατρίδα του… Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Βιγιαρεάλ και θα αντικαταστήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της Ρεάλ Μαδρίτης. Το «κίτρινο υποβρύχιο», που θα λάβει μέρος στο UEFA Europa League της επόμενης περιόδου, θα αποτελέσει τον τέταρτο σταθμό στην καριέρα του 45χρονου προπονητή, μετά την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την Εσπανιόλ και τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι διάρκειας ενός έτους με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, ενώ η επίσημη παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 12:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x