Ο κίνδυνος να χαθεί oριστικά ο Μπομπό είναι πιο ορατός από ποτέ για τον Ολυμπιακό. Πέραν του οικονομικού, που ούτως ή άλλως ήταν πρόβλημα και υπήρχε αισιοδοξία ότι θα λυνόταν, πληροφορίες αναφέρουν πως στο «κυνήγι» της απόκτησής του είναι έτοιμη να μπει και άλλη ομάδα. Πέραν της Μπενφίκα και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ενδιαφέρονται έντονα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, το «μπλόκο» ενδεχομένως να έρθει από σύλλογο της Γερμανίας.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα οικονομικά της γερμανικής ομάδας είναι σε πολύ καλό επίπεδο και λέγεται πως εφόσον αποφασίσει να διεκδικήσει τον παίκτη, τα 7εκατ. ευρώ που αξιώνει η Μπεσίκτας θα είναι εύκολο να διατεθούν. Πάντως, στα αβαντάζ του Ολυμπιακού είναι η συνεχής επαφή των τελευταίων εβδομάδων με τον 24χρονο άσο και η συμφωνία που έχει επιτευχθεί μαζί του και με τον μεγαλομάνατζερ, Φίχερ. Βέβαια, το «αγκάθι» στην προκειμένη είναι οι απαιτήσεις των Τούρκων… Στον Πειραιά δεν προτίθεται να δώσουν παραπάνω από 5εκατ. ευρώ (το πολύ έξι).

Ελπίζουν ότι θα κλείσει θετικά

Προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις και την ηλικία του Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Ο 34χρονος αμυντικός φέρεται να ζητά 1,4 ετησίως, ενώ οι Πειραιώτες προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους. Το κόστος της μεταγραφής, μαζί με το 1 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Σεβίλλη για την παραχώρησή του, αναμένεται να φτάσει περίπου τα 3 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, συνεχίζουν τις επαφές, ελπίζοντας ότι η συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει τελειώσει θετικά μέχρι αύριο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ