Γενικά

Σερίφ… πολυβόλο

Υπό το βλέμμα του Τιμούρ Κετσπάγια η Σερίφ Τιρασπόλ σημείωσε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς του πρωταθλήματος Μολδαβίας συντρίβοντας με 5-0 την Ίσκρα-Στάλι. Η αναμέτρηση δεν προσφέρεται ασφαλώς για χρήσιμα συμπεράσματα, αφού η διαφορά δυναμικότητας της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στα play-offs του Champions League με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας είναι χαώδης.

Υπό το βλέμμα του Τιμούρ Κετσπάγια η Σερίφ Τιρασπόλ σημείωσε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς του πρωταθλήματος Μολδαβίας συντρίβοντας με 5-0 την Ίσκρα-Στάλι. Η αναμέτρηση δεν προσφέρεται ασφαλώς για χρήσιμα συμπεράσματα, αφού η διαφορά δυναμικότητας της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στα play-offs του Champions League με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας είναι χαώδης. Τα τέρματα για το συγκρότημα του Λεονίντ Κουτσούκ πέτυχαν οι Κορνέενκοφ (13’), Ρουάμπα (30’), Φράντσα (33’, 40’) και Μπαλίμα (47’).

Η σύνθεση της Σερίφ: Μέλεντσουκ, Ντα Κόστα, Ταρχινισβίλι (50’ Κάρποβιτς), Κορνέενκοφ, Φράντσα (62’ Γερόχιν), Μπαλίμα (57’ Βολκόφ), Ρουάμπα (55’ Βερμπέτσκι), Άρμπενας, Ντιέντιου, Ροντρίγκες, Μπούλατ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x