Stoiximan Super League

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Έκλεισε ο Λαζανάς

Παίκτης της Καλλιθέας θα είναι για τα προσεχή δύο χρόνια ο Γιάννης Λαζανάς, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Ο πρώην επιθετικός του Άρη Ιωάννης Λαζανάς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο χρόνων με την ομάδα μας αργά χθες το βράδυ»

Παίκτης της Καλλιθέας θα είναι για τα προσεχή δύο χρόνια ο Γιάννης Λαζανάς, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Ο πρώην επιθετικός του Άρη Ιωάννης Λαζανάς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο χρόνων με την ομάδα μας αργά χθες το βράδυ».

Οι «κυανόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων του Ιωνικού με τον 25χρονο επιθετικό που αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Πατραϊκό και Άρη και με συντονισμένες ενέργειες εξασφάλισε την υπογραφή του παίκτη που θα αναλάβει το βάρος της επίθεσης τη νέα σεζόν. Πλέον, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της Καλλιθέας είναι η απόκτηση ενός επιτελικού χαφ, ο οποίος θα είναι ξένος που αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Στα αγωνιστικά, χωρίς τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Χρήστος Κουτσοσπύρος, που είναι στρατευμένος, με άδεια από τη μονάδα του.

Κανονικά θα γίνει η προπόνηση της Τρίτης παρά την άδεια που περίμεναν να πάρουν οι «κυανόλευκοι», επειδή μεθαύριο αναχωρούν για το Τρέντο της Ιταλίας, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Επιμέλεια: Σπύρος Δουλαβέρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x