Την φανέλα του Ηρακλή θα φοράει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Πασχάλης Βουτσιάς, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο έως το 2014. Ο 19χρονος μέσος, που προέρχεται από τα φυτώρια των «κυανόλευκων», δήλωσε ότι αποτελούσε όνειρό του να αγωνιστεί στην ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «μεγάλη» τόσο για την καριέρα, όσο και για τα όνειρά του.

«Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά παράλληλα αναγνωρίζω και το βάρος της ευθύνης που με βαραίνει, από το γεγονός ότι ο προπονητής μου και οι ιθύνοντες της ομάδας με επέλεξαν να προχωρήσω σε αυτό το σπουδαίο για την καριέρα μου βήμα. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω την επιλογή τους. Η ηλικία μου απαιτεί πολλή και σκληρή δουλειά. Γνωρίζω ότι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου, αλλά έχω και μεγάλη διάθεση να προσφέρω στον Ηρακλή. Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν σε μένα», είπε κλείνοντας ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Επιμέλεια: Αντιγόνη Ελευσινιώτη

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ