Champions League

Ο Μέσι κορυφαίος των κορυφαίων!

Αποστολή στο Μόντε Κάρλο: Εύη Μάνου

Αποστολή στο Μόντε Κάρλο: Εύη Μάνου

Στο πλαίσιο της κλήρωσης του Champions League στο Μόντε Κάρλο βραβεύτηκαν και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2008-09.

Οι προπονητές των 16 πρώτων ομάδων της περυσινής χρονιάς, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ψήφισαν τους πολυτιμότερους παίκτες κατά την άποψή τους και από τις επιλογές τους-όπως ήταν αναμενόμενο- δεν έλειψαν δύο εκ των ποδοσφαιριστών της πρωταθλήτριας Ευρώπης. O λόγος για τους Τσάβι και Μέσι της Μπαρτσελόνα. O Αργεντινός επιθετικός των "μπλαουγκράνα", συν τις άλλοις, αναδείχθηκε και καλύτερος συνολικά παίκτης για το 2008-09.

Οι προβλέψεις του Τύπου δεν «έπεσαν έξω», καθώς τα παρακάτω ονόματα είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν γνωστοποιηθούν και επίσημα από την ΟΥΕΦΑ.

Ιδού οι κορυφαίοι παίκτες του Champions League για τη σεζόν 2008-09:

Τερματοφύλακας: Έντουιν Φαν Ντε Σαρ(Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Αμυντικός: Τζον Τέρι(Τσέλσι)

Μέσος: Τσάβι(Μπαρτσελόνα)

Επιθετικός: Μέσι(Μπαρτσελόνα)

Για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, η ΟΥΕΦΑ τίμησε και τον πρώην αρχηγό της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, που αποχώρησε την περασμένη σεζόν από την ενεργό δράση. Όταν ο Μισέλ Πλατινί παρέδωσε το βραβείο στον βετεράνο παίκτη των «ροσονέρι», αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι όσοι παρακολουθησαν από κοντά την βράβευση στο Μόντε Κάρλο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για τον μεγάλο αρχηγό της ιταλικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x