Stoiximan Super League

Φιλικά με την Σερβία η Εθνική παίδων

Την αποστολή της Εθνικής Παίδων για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Σερβία ανακοίνωσε την Δευτέρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λεωνίδας Βόκολος, με τον άμεσο συνεργάτη του, Θοδωρή Παχατουρίδη. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και ένας «λεγεωνάριος», ο Οδυσσέας Γαρδικιώτης, που αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της αγγλικής Μίντλεσμπρο.

Την αποστολή της Εθνικής Παίδων για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Σερβία ανακοίνωσε την Δευτέρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λεωνίδας Βόκολος, με τον άμεσο συνεργάτη του, Θοδωρή Παχατουρίδη.

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και ένας «λεγεωνάριος», ο Οδυσσέας Γαρδικιώτης, που αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της αγγλικής Μίντλεσμπρο. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν επί ελληνικού εδάφους, στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας, «Ανθή Καραγιάννη». Έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις (14/12 και 16/12) στα Πηγάδια της Ξάνθης.

Το πρόγραμμα των φιλικών:

15/12, Ελλάδα-Σερβία (15:00)
17/12, Ελλάδα-Σερβία (15:00)

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή.

Καπίνος, Μαυριάς, Αναστασόπουλος (Παναθηναϊκός), Καραγκούνης, Καντούτσης (Ατρόμητος), Κρητικός, Δημακάκος, Διβανές, Σιώπης, Παιδάκης, Μπαντούνας (Ολυμπιακός), Βαλκάνος (Θήβα), Γαρδικιώτης (Μίντλεσμπρο), Μουζακίτης (Οδυσσέας), Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Τσιλιανίδης (Ηρακλής), Τσιμίκας (Νεάπολη), Σιμιχανίδης (Αλεξάνδρεια), Βιόπουλος (Ροδόπη), Γιαννόπουλος (Πανσερραϊκός).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x