Stoiximan Super League

Δ.Χατζηχρήστος: «Άλλαξε ο Ντέμης»

Σε αλλαγή της στάσης του Ντέμη Νικολαΐδη απέναντι στους οργανωμένους συνδέσμους της ΑΕΚ απέδωσε την κόντρα της ΠΑΕ με την Original ο πρόεδρος του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της «Ένωσης», Δημήτρης Χατζηχρήστος, μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6

Σε αλλαγή της στάσης του Ντέμη Νικολαΐδη απέναντι στους οργανωμένους συνδέσμους της ΑΕΚ απέδωσε την κόντρα της ΠΑΕ με την Original ο πρόεδρος του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της «Ένωσης», Δημήτρης Χατζηχρήστος, μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πρόβλημα στο Περιστέρι δημιουργήθηκε επειδή η αστυνομία δεν έκανε σωστά τη δουλειά της. Δεν προέβη σε καμία σύλληψη, ενώ άφησε οπαδούς της ΑΕΚ να μπουν σε θύρα όπου κάθονταν οπαδοί του Ατρομήτου. Αυτοί οι άνθρωποι δε μπήκαν μόνοι τους αλλά με τη συνοδεία της αστυνομίας. Αυτό απαγορευόταν. Αυτά τα άτομα δέχθηκαν επίθεση. Τι έπρεπε να κάνουν; Να κάτσουν να φάνε ξύλο; Όσοι έκαναν επεισόδια έξω από το γήπεδο είναι «βλάκες» και κάνουν κακό στην ΑΕΚ. Όσους πήγαν στο γήπεδο για να φωνάξουν για την ομάδα και δέχθηκαν επίθεση δε μπορώ να τους κατηγορήσω για τίποτα. Δεν είχαν προδιάθεση να κάνουν επεισόδια. Από τη στιγμή που έχουν δώσει τα στοιχεία τους, το Pin τους και όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι θα ήταν αφελής να το κάνουν με δική τους πρόθεση. Το θέμα πλέον είναι ότι η ΠΑΕ, δεν θέλει τους οπαδούς οργανωμένους, αλλά ανοργάνωτους. Ή αν δεχτώ ότι τους θέλει οργανωμένους, αυτό θα γίνει μόνο με τους δικούς της όρους και μόνο. Πλέον όσο περνάει από το χέρι μου θα προσπαθήσω το κλίμα στο γήπεδο να είναι ήρεμο και να μην υπάρχουν κόντρες. Ο Ντέμης ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Μας αγάπησε έτσι όπως είμαστε και όχι με αυτά που προσπαθεί να επιβάλει τώρα. Μας άρεσε πάρα πολύ η ΑΕΚ που έφτιαξε πέρυσι ο Ντέμης. Την στηρίξαμε σε κάθε της κίνηση. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αλλάζει τα δεδομένα στα εισιτήρια. Ο Νόμος Ορφανού δεν μιλάει πουθενά για Pin και κωδικοποίηση οπαδών. Η ερμηνεία που έχει δώσει στο νόμο –χωρίς να έχει ζητήσει την άποψη μας- είναι λάθος. Έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά απέναντι στους οπαδούς. Έχουν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων για το θέμα αλλά δεν έχει νόημα να συζητάς με έναν άνθρωπο που είναι αποφασισμένος να κάνει το δικό του. Δεν κάνουμε κουμάντο εμείς. Απλά στηρίζουμε αυτό που λέει η καρδιά μας.

Μετά τον νέο αθλητικό νόμο είναι κοινό μυστικό ότι στο «στόχαστρο» της Κυβέρνησης μπαίνουν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών. Το μέτρο που απαγορεύει την διάθεση εισιτηρίων από τα club είναι ένα ακόμα σκληρό χτύπημα, το γιατί φαίνεται και από την τοποθέτηση του ηγέτη του Δημήτρη Χατζηχρήστου. Ο…ιστορικός ηγέτης της Original θεωρεί ότι η διάθεση του Ντέμη Νικολαΐδη να πειθαρχήσει με τις επιταγές του νομοσχεδίου, εντάσσεται σε ένα σχέδιο που έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ να διαλύσει τους συνδέσμους.
«Στα ντέρμπι και τα μεγάλα παιχνίδια οι σύνδεσμοι πουλάνε τα εισιτήρια 1ευρώ παραπάνω, ας βγει κάποιος να πει ότι πήρε εισιτήριο παραπάνω από αυτό. Από εκεί ζει ένας σύνδεσμος και παίρνει εισιτήρια για την Τούμπα και στηρίζει ένα κλαμπ στην Ιεράπετρα που δεν μπορεί να πληρώσει το νοίκι» ήταν τα λόγια του Χατζηχρηστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x