Stoiximan Super League

Η «Ομάδα Νικολαΐδη» αποκαλύπτεται…

Η Sportday αποκαλύπτει ποια είναι η περίφημη «Ομάδα Νικολαΐδη», που το καλοκαίρι του 2004 απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της καταχρεωμένης ΠΑΕ και με συντονισμένες ενέργειες την οδηγεί σταδιακά στην οικονομική εξυγίανση. Νοτιάς, Κανελλόπουλος, Γκούμας, Παππάς, Θανόπουλος και οι Νικολαΐδης και Κούλης κατέχουν το 85% περίπου της «εταιρίας». «Μαζί μπήκαμε και μαζί θα φύγουμε», τονίζουν άπαντες και προσθέτουν: «Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε, ο κόσμος έχει απαιτήσεις, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται». Αποφασισμένος να πετύχει στην ΑΕΚ ο Μάκελα που στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από την «Ένωση»: «Έχω έναν και μοναδικό στόχο κι αυτός είναι να πείσω τον Φερνάντο Σάντος να με κρατήσει», δήλωσε ο 22χρονος Φινλανδός φορ

Η Sportday αποκαλύπτει ποια είναι η περίφημη «Ομάδα Νικολαΐδη», που το καλοκαίρι του 2004 απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της καταχρεωμένης ΠΑΕ και με συντονισμένες ενέργειες την οδηγεί σταδιακά στην οικονομική εξυγίανση. Νοτιάς, Κανελλόπουλος, Γκούμας, Παππάς, Θανόπουλος και οι Νικολαΐδης και Κούλης κατέχουν το 85% περίπου της «εταιρίας». «Μαζί μπήκαμε και μαζί θα φύγουμε», τονίζουν άπαντες και προσθέτουν: «Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε, ο κόσμος έχει απαιτήσεις, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται». Αποφασισμένος να πετύχει στην ΑΕΚ ο Μάκελα που ήρθε στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από την «Ένωση»: «Έχω έναν και μοναδικό στόχο κι αυτός είναι να πείσω τον Φερνάντο Σάντος να με κρατήσει», δήλωσε ο 22χρονος Φινλανδός φορ.

Η Sportday και ο Βασίλης Σαμπράκος αποκαλύπτουν ποια είναι η περίφημη «Ομάδα Νικολαΐδη», που το καλοκαίρι του 2004 απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της καταχρεωμένης ΠΑΕ και με συντονισμένες ενέργειες την οδηγεί σταδιακά στην οικονομική εξυγίανση. Η εν λόγω ομάδα, σήμερα έχει φτάσει να κατέχει συνολικά περίπου το 85% των μετοχών της εταιρίας.

Πρόκειται για τους Νίκο Νοτιά (26,62%), Τάκη Κανελλόπουλο (18,63%), Γκίκα Γκούμα (13,31%), Πέτρο Παππά (5,32%), Νάσο Θανόπουλο (6,65%), οι οποίοι μαζί με τους Ντέμη Νικολαΐδη (12,96%) και Νίκο Κούλη (1,33%) ελέγχουν συνολικά το 84,82% του μετοχικού κεφαλαίου, η αξία του οποίου ανέρχεται σε περίπου 4,2 εκατ. ευρώ. Από το υπόλοιπο 15%, το 10% κατέχει η Ερασιτεχνική και το υπόλοιπο περίπου 5% μοιράζεται σε έντεκα φυσικά πρόσωπα, που έχουν από 0,6% έως 0,1% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Το ποσοστό της Enic έχει φτάσει στο 0,33% και της NetMed στο 0,14%. Στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ την ερχόμενη Πέμπτη, οι μέτοχοι θα προχωρήσουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,5 εκατ. ευρώ. Από τα 5,2 εκατ. ευρώ, που είναι σήμερα το μ.κ. της ΠΑΕ, θα φτάσει στα 6,7 εκατ. ευρώ και η αύξηση θα καλυφθεί από τους νυν μετόχους. Τα περίπου 450 χιλιάδες ευρώ είναι δάνειο των μετόχων που θα μετοχοποιηθεί και τα περίπου 2 εκατ. ευρώ είναι μετρητά που θα λύσουν ένα μέρος του προβλήματος ρευστότητας που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ.

Ποιοι είναι οι μέτοχοι…

Στη Sportday φιλοξενείται ένα σύντομο βιογραφικό των πέντε βασικών επενδυτών (πλην των Νικολαΐδη και Κούλη).

Νίκος Νοτιάς: Έχει το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών στην κυριότητά του. Ιδιοκτήτης της εταιρείας Trojan Maritime Inc Corporation (με γραφεία στον Πειραιά), η οποία στην τελευταία απογραφή αριθμούσε 5 «60άρια» φορτηγά πλοία. Είναι εφοπλιστής τρίτης ή τέταρτης γενιάς και η οικογένειά του έχει ιστορία 100 χρόνων στον ναυτιλιακό χώρο. Κατάγεται από τη Χίο, την οποία επισκέπτεται συχνά.

Τάκης Κανελλόπουλος: Ο α' αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1968 στην Αθήνα. Γιος του προέδρου της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ Ανδρέα Κανελλόπουλου. Γόνος μιας εκ των 10 πλουσιότερων οικογενειών στην Ελλάδα.

Πέτρος Παππάς: Κατέχει θέση μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Υιός του Κωνσταντινουπολίτη εφοπλιστή Αλέκου Παππά καταγράφηκε στην 25η θέση της λίστας των μεγαλύτερων Ελλήνων εφοπλιστών για το έτος 2004, σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία της αμερικανικής πρεσβείας. Η ναυτιλιακή εταιρεία του Oceanbulk Maritime S.A. αριθμούσε κατά την περίοδο της καταγραφής περί τα 23 φορτηγά πλοία. Είναι και συμπλοιοκτήτης, δηλαδή κατέχει μερίδια σε αρκετές εταιρείες-πλοία. Τον τελευταίο καιρό έχει μεταφέρει τον όγκο των επιχειρήσεών του στην Αμερική, έπειτα από πώληση περίπου 40 πλοίων. Στην τελευταία καταγραφή, η εταιρεία του αριθμούσε 15 πλοία. Γεννήθηκε το 1953 στην Αμερική.

Γκίκας Γκούμας: Γιος του Ιωάννη Γκούμα, ο οποίος είναι πρόεδρος της οικογενειακής ναυτιλιακής εταιρείας Goumas JG Shipping company S.A., η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Αμερική. Γόνος οικογενείας με παράδοση στον εφοπλισμό. Είναι 37 ετών και ο πατέρας του έχει διατελέσει πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, είναι στο διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank και του ΔΟΛ. Εχει φορτηγά πλοία, δεν έχει καμιά σχέση με τα πετρέλαια και στην τελευταία απογραφή, η εταιρεία Goumas JG Shipping company S.A. αριθμούσε 2 φορτηγά πλοία και η εταιρεία Equinox Maritime AE, που ανήκει στην ίδια οικογένεια, αριθμούσε 3 πλοία. Συγγενής του αείμνηστου προέδρου της ΑΕΚ Νίκου Γκούμα.

Νάσος Θανόπουλος: Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου 1967. Το 1982 έφυγε για το Λονδίνο, όπου μένει μέχρι και σήμερα. Το 1991 αποφοίτησε από το City Guildhall University με BSc στα Οικονομικά. Συνέχισε τις σπουδές του στο University of Geneva στην Ελβετία, απ' όπου έλαβε το Ανώτατο Δίπλωμα στον τομέα Derivatives and Financial Markets. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από την Credit Commercial de France and Natwest Markets. Το 1997 πήγε στην χρηματοοικονομική εταιρεία Morgan Stanley, στην οποία είναι εκτελεστικός διευθυντής και επικεφαλής της ελληνικής και βαλκανικής Κεφαλαιαγοράς. Δεν είναι του ιδίου βεληνεκούς με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των μεγαλομετόχων.

Η φιλοσοφία τους

Οι πέντε προαναφερθέντες μέτοχοι αναλύουν το λόγο που αποφάσισαν να εμπλακούν στην ΠΑΕ, τους όρους που έθεσαν και τη φιλοσοφία τους για την ΑΕΚ. Άπαντες απάντησαν συνολικά και στο ίδιο μήκος κύματος.

«Πίστεψα ότι αυτή η προσπάθεια έχει καλές προθέσεις για την ομάδα και έκρινα πως άξιζε τον κόπο να τη βοηθήσω», ήταν η μία απάντηση. «Πίστεψα στο πρόσωπό του και στην αγάπη του για την ΑΕΚ, την οποία μεταξύ άλλων και εμπράκτως απέδειξε: α) συνεισφέροντας σημαντικότατο ποσόν σε στιγμή που δεν γνώριζε καν αν θα ξεπερνούσε η ομάδα τον "σκόπελο" του Αρθρου 44, β) εγκαταλείποντας νωρίς μία πολύ προσοδοφόρα ποδοσφαιρική καριέρα στο εξωτερικό και γ) εργαζόμενος μέχρι σήμερα σκληρά στην ομάδα, δίχως καμία υλική ανταμοιβή», μία δεύτερη απάντηση.
«Για πρώτη φορά, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια είδα έναν άνθρωπο που αγαπά πραγματικά το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ και πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι σ' αυτό το βρόμικο κύκλωμα του ποδοσφαίρου. Θα έλεγα μάλιστα ότι τώρα, ενάμιση χρόνο από τότε που ανέλαβε ο Ντέμης την ΑΕΚ, είμαι ακόμη πιο σίγουρος ότι θα εκπληρώσει τον στόχο του», η τρίτη απάντηση.

Όσον αφορά στους όρους της συμμετοχής τους στη μετοχική σύνθεση αναφέρουν:

«Είπαμε από την αρχή ότι θα υπάρχει ένα όριο ποσοστού μετοχών (30%) που μπορεί να αποκτήσει κάποιος, ώστε κανείς μας να μη γίνει ξαφνικά κάτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών. Αρχικά στοχεύσαμε στη συγκέντρωση 5 εκατ. ευρώ. Και είχαμε συμφωνήσει τότε ότι ουδείς θα έφερε την υποχρέωση να ξαναδώσει χρήματα. Συμφωνήσαμε όλοι ότι ο Ντέμης θα αναλάμβανε τη διοίκηση. Για την ακρίβεια, το απαιτήσαμε και το θέσαμε ως όρο, αφού όλοι τον Ντέμη εμπιστευόμασταν», τονίζει ένας εκ των μετόχων.

«Είχαμε πει ότι δεν υποχρεούται κανείς να ξαναβάλει χρήματα. Παρουσιάστηκαν όμως ανάγκες. Και η εμπιστοσύνη προς τον Ντέμη είχε ήδη αρχίσει να μεγαλώνει. Αλλωστε, πλέον, έχουμε δεθεί μεταξύ μας και με την προσπάθεια που κάνουμε. Πιστέψαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο και τα χρήματα και φτάσαμε στις αποφάσεις να βάλουμε και άλλα», εξηγεί ένας άλλος.

Όσο για το αν προκύπτει κίνδυνος ανατροπής του Ντέμη Νικολαΐδη, αφού μετά την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου προέκυψαν τρεις μέτοχοι (Νοτιάς, Κανελλόπουλος, Γκούμας) που συγκεντρώνουν το 58% των μετοχών της ΠΑΕ, απαντούν κατηγορηματικά: «Θεωρητικά υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Τον αντιλαμβάνεται αυτόν τον κίνδυνο όποιος δεν μας ξέρει και δεν γνωρίζει ότι είμαστε μια παρέα με πολύ καλή επικοινωνία. Εχουμε βάλει κανόνες. Δεν μπαίνει κανείς στα πόδια του άλλου και έτσι δεν δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Φυσικά υπάρχουν και έγγραφες συμφωνίες για το τυπικό της εξασφάλισης όλων μας. Είναι όμως τέτοια η εμπιστοσύνη που έχουμε στον Ντέμη, που δεν μας περνά από το μυαλό ότι υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί πρόβλημα».

«Ο Ντέμης είναι που ξέρει ποδόσφαιρο, οι υπόλοιποι γνωρίζουμε το οικονομικό και το τεχνικό μέρος των επιχειρήσεων. Αν ο Ντέμης σκεφτόταν να μπει στη ναυτιλία, μάλλον θα εμπιστευόταν εμάς. Διοικεί εκείνος, διότι έχει τη γνώση και τη δύναμη. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος».

Στο ερώτημα γιατί όσοι είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν την ΠΑΕ δεν το έκαναν μόνοι τους, απαντούν: «Μόνος του δεν ήθελε κανείς. Είμαστε όλοι χαμηλών τόνων και η θέση του προέδρου σε εκθέτει στη δημόσια προβολή. Εχει μεγάλη ευθύνη η θέση, διότι ο χώρος είναι αρκετά βρόμικος και η ΑΕΚ αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα. Απαιτεί έρεισμα. Και κυρίως απαιτεί να έχεις τα κότσια για να κοντραριστείς με όλους αυτούς που συνθέτουν το σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι εμείς δεν μπήκαμε για να κάνουμε ό,τι κάνει ο συνηθισμένος τύπος επενδυτή στο ποδόσφαιρο. Το διαφορετικό απαιτεί ρήξεις και ο Ντέμης είναι ο μόνος που τολμά», απαντά ένας εκ των μεγαλομετόχων.

«Εμείς έχουμε τις δικές μας δουλειές, τις οποίες δεν έχουμε σκοπό να εγκαταλείψουμε. Ο μόνος που μπορούσε να το κάνει αυτό ήταν ένας άνθρωπος που ξέρει καλά το ποδόσφαιρο, έχει λαϊκό έρεισμα, αποδεδειγμένα καλές προθέσεις απέναντι στην ΑΕΚ, προσωπικότητα και ψυχική δύναμη. Δηλαδή ο Ντέμης. Από τη στιγμή που αποφάσισε να θυσιάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, μπορούσε, ευτυχώς για την ΑΕΚ, να αναλάβει τη διοίκηση».

«Οι αρετές, ο εξαίρετος χαρακτήρας του, η τιμιότητά του, οι αρχές του ως άνθρωπος και φίλαθλος με έφεραν κοντά στον Ντέμη δίχως δισταγμό και δεύτερη σκέψη. Ηθελα να γίνω αρωγός και συμπαραστάτης του στη δύσκολη αυτή προσπάθεια που καταβάλλει και στον μεγάλο αγώνα που δίνει για να φτάσει την ΑΕΚ ψηλά, εκεί που της αρμόζει και που όλοι ονειρευόμαστε. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω», απαντάει ο τρίτος.

«Θα ήταν βλακώδες για οποιονδήποτε από εμάς να έπαιρνε μόνος του την ΑΕΚ. Ουδείς ήθελε να μπει στο ποδόσφαιρο για να εκμεταλλευτεί την προβολή ή για να χρησιμοποιήσει την ΑΕΚ προκειμένου να πετύχει άλλο στόχο. Να πάρει δουλειές ή να ξεπλύνει χρήμα. Ο οποιοσδήποτε από εμάς θα έπρεπε να μπει στο γελοίο παιχνίδι της επίδειξης των χρημάτων του. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε επίδειξη. Και κανένας δεν ήθελε να επενδύσει στο ποδόσφαιρο. Είμαστε ΑΕΚτσήδες, η ΑΕΚ ήταν άρρωστη, εμπιστευτήκαμε τον Ντέμη και προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε να την εξυγιάνει».

Άπαντες ξεκαθαρίζουν πως σκοπός τους είναι η εξυγίανση της «κιτρινόμαυρης εταιρίας». «Την παρούσα ομάδα ανθρώπων που υποστηρίζει τον Ντέμη την ένωσε και ένα κοινό όραμα για μία νέα ηθική στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό. Είμαστε αρκετά ρομαντικοί να πιστεύουμε ότι το καλό και το έντιμο κάποια στιγμή θα δικαιωθούν. Επίσης πιστεύουμε ότι και οι ποδοσφαιρικές ομάδες κάποτε πρέπει να δουλέψουν ως πραγματικές ανώνυμες εταιρείες και με χρηστή διοίκηση να ευημερούν και να προχωρούν απρόσκοπτες δίχως να έχουν συνεχώς την ανάγκη εκτάκτων αρωγών από μεγαλοπαράγοντες που τυχόν τις υποστηρίζουν. Οταν η ΑΕΚ λειτουργήσει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα, οι επιτυχίες δεν θα αργήσουν να έρθουν και οι φίλαθλοι θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειες που γίνονται και θα ανταποκριθούν αντίστοιχα και τότε η ομάδα δεν θα έχει κανέναν άλλον ανάγκη πέραν του φυσικού της υποστηρικτή, του κόσμου της».

«Σκεφτήκαμε ότι οι δύο πρώτες χρονιές θα είναι δύσκολες λόγω των προβλημάτων και των χρεών. Ο υγιής οργανισμός όμως πρέπει να ζει από μόνος του. Την περίοδο που είναι άρρωστος, όπως η ΑΕΚ μέχρι σήμερα, χρειάζεται ενέσεις. Και τις δίνουμε. Ομως σιγά σιγά ξεπερνάμε αυτή την περίοδο. Βαδίζουμε πάνω σε ένα πλάνο εξυγίανσης της ΠΑΕ. Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο όπου η ΑΕΚ θα μπορεί να ζει με τα έσοδά της. Αν δεν έχει τέτοιο στόχο μία ΠΑΕ, δεν μπορεί ποτέ να ευημερήσει. Τι θα κάνουμε αν παρουσιαστεί ένα απρόοπτο οικονομικό πρόβλημα; Μέχρι σήμερα καταφέραμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμαστε εδώ για να βοηθούμε την ΑΕΚ ώστε αυτή να συνεχίσει να αιμορραγεί οικονομικά. Η ΑΕΚ πρέπει να φτάσει στο σημείο που να μην έχει ανάγκη την οικονομική βοήθεια κανενός και να στηρίζεται μόνο στον κόσμο της».

Παράλληλα επισημαίνουν πως από την ανάμειξή τους στην ΑΕΚ δεν θέλουν κέρδη:

«Βλέπουμε την ΑΕΚ ρομαντικά. Δεν έχουμε ανάγκη να κερδίσουμε χρήματα από αυτήν. Δεν θέλουμε απολύτως τίποτα», λέει ο ένας. «Θέλουμε ο κόσμος να χαίρεται που είναι ΑΕΚ. Να πηγαίνει στο γήπεδο ο φίλος της ΑΕΚ μαζί με τα παιδιά του και να χαίρεται. Οχι να φοβάται λόγω βίας ή να το αποφεύγει για να μην στενοχωριέται. Είμαστε περήφανοι για την εικόνα που παρουσιάζουν οι εξέδρες στα παιχνίδια της ομάδας. Θέλουμε τα παιχνίδια της ΑΕΚ να είναι γιορτές και η ομάδα να αποκτήσει δύναμη ώστε να μεγαλώσει».

Ερωτηθέντες ποια θα είναι η θέση τους αν αποχωρήσει ο Ντέμης Νικολαΐδης, απαντούν: «Μαζί μπήκαμε, μαζί θα φύγουμε. Οχι μόνο επειδή εμείς εκείνον ακολουθήσαμε, αλλά και γιατί αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Αυτός που εμπιστευόμαστε, όπως και η πλειονότητα των ΑΕΚτσήδων. Αλλωστε κανείς μας δεν θέλει να ασχοληθεί επιχειρηματικά με το ποδόσφαιρο. Αν δεν καταφέρουμε να τον πείσουμε να μείνει, θα φύγουμε μαζί του».

«Είναι θέση που εκφράζει όλους μας, διότι το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας. Εννοείται ότι θα φύγουμε όλοι μαζί του. Αυτόν εμπιστευόμαστε, γι' αυτό πήραμε την απόφαση να μπούμε στην ΑΕΚ. Βασιστήκαμε στον Ντέμη, ελπίζοντας ότι θα ενώσει τους ΑΕΚτσήδες και πως θα ξανακάνει την ΑΕΚ μεγάλη μαζί με τον κόσμο της. Αν απογοητευτεί, θα σημαίνει ότι δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε».
«Εχουμε ενοχληθεί από τη δυσπιστία, τον χλευασμό και τα κόμπλεξ που βγάζουν ορισμένοι πάνω στον Ντέμη. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ τα κάνει όλα σωστά και είναι υπεράνω κριτικής. Αλλο όμως κριτική και άλλο αυτά τα αποκρουστικά που ακούμε και διαβάζουμε ορισμένες φορές».

Είπαν ακόμη:

«Περάσαμε τον μήνα του μέλιτος. Λογικό είναι τώρα ο κόσμος να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις για θετικά αποτελέσματα. Εχουμε όμως εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και δεν ανησυχούμε».

«Μας στενοχωρεί η βία. Αν ο Ντέμης πετύχει να πατάξει τη βία στα γήπεδα, όπου αγωνίζεται η ΑΕΚ, θα έχουμε πετύχει κάτι πολύ σημαντικό».

«Ο Ντέμης δεν μας είπε ποτέ ότι σκέφτεται να τα παρατήσει. Υπήρξαν στιγμές που αντιληφθήκαμε ότι έχει ζοριστεί, έχει αγχωθεί. Δεν φοβήθηκε όμως ποτέ τις ευθύνες που ανέλαβε. Και δεν έχασε την πίστη στο εγχείρημά του».

«Το γήπεδο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Δεν φανταζόμασταν ότι στην Ελλάδα είναι τόσο δύσκολο να χτίσεις γήπεδο. Φυσικά θέλαμε το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν γίνεται όμως. Και δυστυχώς κάποιοι εκμεταλλεύονται τον συναισθηματικό δεσμό των ΑΕΚτσήδων με τη Νέα Φιλαδέλφεια για να κάνουν αντιπολίτευση. Δεν είναι δυνατόν να επιμένεις ότι σήμερα είναι εφικτό να βρεις χρήματα για να φτιάξεις γήπεδο υψηλών προδιαγραφών σε 26 στρέμματα γης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x