Stoiximan Super League

Στου δρόμου τα μισά…

Με μια αγωνιστική… κομμένη στη μέση τελειώνει ο πρώτος γύρος της Superleague! Αφού ο Παναθηναϊκός ψάξει (έστω και για… μισή μέρα) την κορυφή με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο… συνονόματος -και πρωτοπόρος- θα ψάξει το μισό πρωτάθλημα (αυτό του «χειμώνα») στη Λάρισα! Νωρίτερα, η ΑΕΚ θα πάει «με μισή καρδιά» (μετά την προσγείωση από τη Ζενίτ) στο Καυταντζόγλειο, ενώ ακόμα πιο νωρίς, ΠΑΟΚ και Άρης θα προσπαθήσουν -απέναντι σε Κέρκυρα και Ξάνθη- να μην κάνουν… μισές (ευρωπαϊκές μόνο) δουλειές!

Με μια αγωνιστική… κομμένη στη μέση τελειώνει ο πρώτος γύρος της Superleague!

Αφού ο Παναθηναϊκός ψάξει (έστω και για… μισή μέρα) την κορυφή με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο… συνονόματος -και πρωτοπόρος- θα ψάξει το μισό πρωτάθλημα (αυτό του «χειμώνα») στη Λάρισα!

Νωρίτερα, η ΑΕΚ θα πάει «με μισή καρδιά» (μετά την προσγείωση από τη Ζενίτ) στο Καυταντζόγλειο, ενώ ακόμα πιο νωρίς, ΠΑΟΚ και Άρης θα προσπαθήσουν -απέναντι σε Κέρκυρα και Ξάνθη- να μην κάνουν… μισές (ευρωπαϊκές μόνο) δουλειές!






Σάββατο, 18/12

Εργοτέλης-Πανσερραϊκός (17:15)

«Και μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές»! Με δυό «μπαλωθιές» στο Παγκρήτιο (Λάρισα, Κέρκυρα) και μια… εκφοβισμού στο Καυταντζόγλειο (ισοπαλία με Ηρακλή), ο Εργοτέλης δείχνει να συνέρχεται για τα καλά! Το ίδιο δεν φαίνεται να ισχύει για τον Πανσερραϊκό, που -αν μείνει για έκτο παιχνίδι με μια μόνο νίκη- ενδέχεται να χωθεί ακόμα πιο βαθιά στην επικίνδυνη ζώνη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Φώσκολου (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


Καβάλα-Ατρόμητος (17:15, NovaSports 2)

Αγκαλιάσματα ή «μακριά κι αγαπημένοι»; Με πέντε μόλις πόντους να τους χωρίζουν, Καβάλα και Ατρόμητος «αποφασίζουν» πόσο θα… απέχουν μετά την Κυριακή. Χωρίς νίκη για τρεις αγωνιστικές -αλλά με δύο ποντάκια σε Βόλο και Ξάνθη- οι «Αργοναύτες» θέλουν να κοιτάξουν και πιο ψηλά. Βλέψη που δικαιολογημένα, όμως, έχουν καλλιεργήσει και οι Περιστεριώτες, με το καλό σερί (διπλά σε Τούμπα και Ν. Σμύρνη, ισοπαλίες με Εργοτέλη και ΑΕΚ) που διέκοψε η «εντός προγράμματος» ήττα στο Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»


Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NovaSports 3)

Ζόρια στην πλατεία! Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες, Πανιώνιος και Αστέρας ψάχνουν βαθμολογικό οξυγόνο στη Νέα Σμύρνη. Η ήττα από την Κέρκυρα και η ισοπαλία στις Σέρρες ξανάφεραν πίσω τον «ιστορικό», ωστόσο με την πρώτη νίκη του Λεμονή θα μπορέσει να το δει… πιο αισιόδοξα το πράγμα. Από αισιοδοξία πάει καλύτερα (μετά το «χ» με τον Παναθηναϊκό) και ο Αστέρας, αλλά δεδομένου ότι ο πολύτιμος πόντος ήταν μόλις ο δεύτερος στα έξι τελευταία ματς, το… στρες (και η προτελευταία θέση) παραμένουν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Δημητριάδης (Καστοριάς)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέας Σμύρνης


Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (19:30, NovaSports 2)

Και τώρα… τρέχουμε! Η γκέλα στην Τρίπολη «γκρέμισε» τον Παναθηναϊκό την κορυφή -όχι, όμως και τα περιθώρια να επανέλθει σ’ αυτή. Με «λίφτινγκ» σε διάταξη και πρόσωπα, οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν «όμορφα κι ωραία» τη δουλειά τους το Σάββατο, ώστε -σε πιθανή απώλεια του Ολυμπιακού στη Λάρισα- να τον φτάσουν (ή να τον προσπεράσουν) στο «φώτο φίνις» του α’ γύρου. Απέναντι στους «μάστερ» των ισοπαλιών, Βολιώτες (4 στα 5 τελευταία ματς και 8 συνολικά), θα χρειαστεί -αν μη τι άλλο- προσοχή για να το καταφέρουν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Κυριακή, 19/12

Άρης-SKODA Ξάνθη (15:00, NovaSports 3)

Ελλάδα… η σειρά σου! Ο Άρης γιορτάζει τη μεγάλη πρόκριση στο Europa και -απέναντι στην Ξάνθη- θέλει να αρχίσει τα… πανηγύρια και στη Superleague! Έτοιμη για το «άλμα» προς τα πιο… πάνω πατώματα της βαθμολογίας η ομάδα του Κούπερ -που θα πρέπει να το κάνει, όμως, πάνω από ένα υψηλό (και πολύ… φορμαρισμένο) εμπόδιο, όπως οι ακρίτες (αήττητοι έξι αγωνιστικές, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (15:00, NovaSports 2)

Έλα να πάμε στο νησί, η… πρόκριση εγώ κι εσύ! Μετά το παλικαρίσιο διπλό στο Ζάγκρεμπ και την ανανέωση του ευρωπαϊκού του ραντεβού, ο ΠΑΟΚ πάει αγριεμένος στην Κέρκυρα! Εκεί όπου θα συναντήσει αντίπαλο ζόρικο (και ζορισμένο πλέον), ο οποίος θα ψάξει απαραίτητους πόντους, αλλά και τον… σεφτέ από τότε που επέστρεψε στην κανονική του έδρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


Ηρακλής-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 2)

Τα κεφάλια μέσα… Η Ζενίτ τελείωσε με οδυνηρό τρόπο το ευρωπαϊκό «διάλειμμα» και πλέον η ΑΕΚ στρέφεται αποκλειστικά στις… εγχώριες υποθέσεις! Αυτές που τη φέρνουν την Κυριακή στο Καυταντζόγλειο και κάνουν απαραίτητη τη (δεύτερη μόλις) εκτός έδρας νίκη για να μην χάσει κάθε ορατότητα προς την κορυφή. Εκεί απ’ όπου απομακρύνθηκε για τα καλά ο Ηρακλής, μετά τις… όχι ακριβώς ιδανικές τελευταίες επιδόσεις του (τρεις ήττες και μια «γκέλα» με τον Εργοτέλη στο Καυταντζόγλειο).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορινθίας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καυταντζόγλειο»


Λάρισα-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Μισό… πρωτάθλημα! Με τις συνθήκες να αναμένονται κάτι παραπάνω από δύσκολες (την Παρασκευή το «AEL FC ARENA ήταν χιονισμένo), ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει «πρωταθλητής χειμώνα» από τη Λάρισα! Κάτι που… δεν την παίρνει να επιτρέψει η ΑΕΛ, που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στον πάτο και θέλει να τελειώσει με μια μεγάλη νίκη το τραγικό σερί (τέσσερις σερί ήττες) που την έφερε εκεί!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA»


Η επόμενη αγωνιστική (16η)

Τρίτη 4/1

SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός (17:15)
Ατρόμητος-Λάρισα (17:15)
Άρης-Καβάλα (19:30)

Τετάρτη 5/1

Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης (15:00)
ΑΕΚ-Κέρκυρα (17:15)
Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος (17:15)
Ολυμπιακός-Ηρακλής (19:30)
Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x