Stoiximan Super League

Το φίλμ του αγώνα

.

90+3' Λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει πικρή ήττα με 3-1 από την Λίβερπουλ και να συνεχίζει στο κύπελλο UEFA.

Απομένουν 4 λεπτά για τη λήξη του παιχνιδιού και όλος ο Ολυμπιακός έχει περάσει μπροστά στην προσπάθεια του να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα τον στείλει στην επόμενη φάση του Champions League.

87' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Οκκάς στη θέση του Τζιοβάνι.

86' ΓΚΟΛ! Η Λίβερπουλ κάνει το 3-1 με έναν κεραυνό του Στίβεν Τζέραρντ.

85' Αλλαγή για την Λίβερπουλ. Ο Χοσέμι στη θέση του Φίναν

84' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μάριτς στη θέση του Βενετίδη

80' ΓΚΟΛ! Μετά από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Πονγκόλ κάνει τη σέντρα ο Νούνιες κάνει τη κεφαλιά, ο Νικοπολίδης αποκρούει και ο επερχόμενος Μέλορ με κοντινή προβολή κάνει το 2-1

79' Κίτρινη στον Σούρερ για μαρκάρισμα στον Πονγκόλ. Ο Αργεντίνος χάνει το επόμενο παιχνίδι των "ερυθρόλευκων" στην Ευρώπη

78' Αλλαγή για την Λίβερπουλ. Ο Μέλορ στη θέση του Μπάρος

75' Σέντρα του Πονγκόλ στο δεύτερο δοκάρι για τον Κιούελ, ο Αυστραλός πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Νικοπολίδης μπλοκάρει

74' Ο Ρέζιτς από τα δεξιά βγάζει τη σέντρα, ο Τζιοβάνι πιάνει το μονοκόμματο σουτ αλλά η μπάλα παίρνει ύψος και καταλήγει άουτ.

70' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ρέζιτς στη θέση του Γεωργιάδη

67' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζέραρντ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Νικοπολίδη

61' Στην αντεπίθεση, ο Τζιοβάνι δίνει τη μπάλα για τον Ριβάλντο αυτός επιχειρεί ένα μακρινό σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

57' Δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ να πιέζει ασφυκτικά για ένα δεύτερο τέρμα χωρίς ωστόσο επιτυχία.

53' Κίτρινη κάρτα στον Τζέραρντ για αντικανονική προβολή στον Στολτίδη. Ο Άγγλος μέσος χάνει τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα.

5 λεπτά έχουν συμπληρωθεί στην επανάληψη και σίγουρα το ξεκίνημα δεν ήταν το ιδανικό για τον Ολυμπιακό καθώς αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ πιέζει και για ένα δεύτερο γκολ

47' ΓΚΟΛ! Η Λίβερπουλ ισοφαρίζει. Ο Κιούελ βγάζει από τα αριστερά τη παράλληλη σέντρα και ο Πονγκόλ από κοντά προλαβαίνει τον Βενετίδη και κάνει το 1-1

46' Αλλαγή για την Λίβερπουλ. Ο Σιναμά Πονγκόλ στη θέση του Τραορέ

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Στη σέντρα η ομάδα του Ολυμπιακού

Εικόνα ημιχρόνου: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το ένα πόδι στους "16" τους Champions League, χάρη σε ένα εκπληκτικό γκολ-φάουλ του Ριβάλντο. Οι "ερυθρόλευκοι" με άριστη αμυντική λειτουργία κατάφεραν να ξεπεράσουν την πίεση των πρώτων λεπτών που άσκησε η Λίβερπουλ και στη συνέχεια κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Με τους Ανατολάκη και Σούρερ να καθαρίζουν τις ψηλές σέντρες των Άγγλων η ομάδα του Μπάγεβιτς δεν απειλείθηκε ιδιαίτερα παρά τις προσπάθειες των Μπάρος και Τζέραρντ. Με έξυπνη τακτική οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάποιο τέρμα. Αυτό ήρθε στο 27' όπου μίλησε η κλάση του Ριβάλντο. Μετά το γκολ η Λίβερπουλ έχασε την αυτοσυγκέτρωση αλλά και την αυτοπεποίθηση της με αποτέλεσμα οι παίκτες του Μπάγεβτις να επιβάλλουν πλήρως το ρυθμό τους και να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 0-1.

45+3' Λήξη ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται μςε 1-0.

45' Κίτρινη κάρτα στον Ανατολάκη για μαρκάρισμα στον Κιούελ. Σε περίπτωση πρόκρισης των "ερυθρόλευκων" ο 32χρονος αμυντικός θα χάσει το πρώτο αγώνα.

44' Απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Τζόρτζεβιτς ο Κέρκλαντ αποκρούει τη μπάλα.

43' Κίτρινη κάρτα στον Γκάλαχερ για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Ριβάλντο

42' Κίτρινη κάρτα στον Πάντο για μαρκάρισμα στον Ρίσε

39' Απευθείας χτύπημα φάουλ του Ριβάλντο ο Γκάλαχερ με υπερένταση διώχνει τη μπάλα σε πλάγιο-άουτ.

Ο ρυθμός του αγώνα έχει παγώσει τελείως με τον Ολυμπιακό να έχει το απόλυτο ψυχολογικό αβαντάζ μετά το γκολ του Ριβάλντο.

34' Σέντρα του Φίναν, ο Μπάρος πιάνει τη κεφαλιά αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

Πριν την εκτέλεση του φάουλ είχε προηγηθεί μια έξοχη ενέργεια του Βραζιλιάνου, που ξεκινώντας από το κέντρο ξεπέρασε τρεις παίκτες κερδίζοντας το φάουλ από τον Χίπια.

Το γκολ του Ριβάλντο έχει παγώσει το "Άνφιλντ". Οι παίκτες της Λίβερπουλ δείχνουν να έχουν χάσει την αυτοπεποίθηση τους αλλά και το ρυθμό που είχαν.

28' Κίτρινη κάρτα στον Αλόνσο για μαρκάρισμα στον Ριβάλντο

27' ΓΚΟΟΟΟΟΛ!!!!!!! Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με τον Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος με αριστουργιματική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ δίνοντας πλέον προβάδισμα στους "ερυθρόλευκους" για πρόκριση στους "16"

23' Παράλληλη σέντρα του Κιούελ ο Μπάρος δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή

21' Φάουλ του Τσάβι Αλόνσο από τα αριστερά ο Τζέραρντ κάνει το τακουνάκι και η μπάλα σταματάει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Νικοπολίδη

Οι περίπου 2500 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν κερδίσει τη μάχη της εξέδρας και είναι αυτοί που ακούγονται στο "Άνφιλντ"

16' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ριβάλντο με εκτέλεση φάουλ γεμίζει στη μεγάλη περιοχή και προ του Τζιοβάνι ο Τζέραρντ με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα κόρνερ.

11' Μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκάλαχερ, ο Κιούελ μέσα στην περιοχή έπιασε τη κεφαλιά-γύρισμα αλλά οι αμυντικοί του Ολυμπιακού απομάκρυναν έγκαιρα

10 λεπτά έχουν συμπληρωθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μετά τα πρώτα λεπτά να έχει κλέισει τους διαδρόμους προς την εστία του και να προσπαθεί "παγώσει" το ρυθμό.

Μετά από το πρώτο πεντάλεπτο όπου η Λίβερπουλ πίεσε ασφυκτικά την άμυνα των "ερυθρόλευκων", ο Ολυμπιακός δείχνει σταδιακά να ισορροπεί.

4' Κόρνερ του Τζέραρντ, ο Χίπια πιάνει τη κεφαλιά η μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά το παιχνίδι προσπαθώντας να φτάσει σε ένα γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ως τώρα έχεικερδίσει τέσσερα κόρνερ.

2' Μετά από κόρνερ του Τζέραρντ ο Μπάρος πιάνει τη κεφαλιά, η μπάλα περνάει τη γραμμή αλλά ο διαιτήτης καταλογίζει φάουλ του Τσέχου πάνω στον Σούρερ.

Η Λίβερπουλ αγωνίζεται με την παραδοσιακή κόκκινη εμφάνιση ενώ ο Ολυμπιακός με μαύρη.

1' Έναρξη αγώνα. Στη σέντρα η Λίβερπουλ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ:Κέρκλαντ, Χίπια, Φίναν, Ρίσε, Μπάρος, Τζέραρντ, Κιούελ, Νούνιες, Τραορέ, Γκάλαχερ, Αλόνσο

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Καφές, Βενετίδης, Ριβάλντο, Στολτίδης, Τζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς, Σούρερ, Πάντος, Γεωργιάδης, Ανατολάκης

Διαιτητής: Μανουέλ Γκονζάλες

Βοηθοί: Χαβιέ Ούγκο Ρόμπλες, Όσκαρ Μαρτίνεθ Σαμανιέγκο

Γήπεδο: "Άνφιλντ"


Έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της ευρωπαϊκής του ιστορίας δίνει ο Ολυμπιακός που θα αναμετρηθεί στο "Άνφιλντ" με την ομάδα της Λίβερπουλ στα πλαίσια του πρώτου ομίλου του Champions League. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν έστω και ένα βαθμό για να πάρουν την πρόκριση στους "16" ή στη χειρότερη περίπτωση ήττα με διαφορά ενός γκολ.


21:15. Στις εξέδρες του "Άνφιλντ" βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου 2.500 φίλοι της ομάδας των "ερυθρολεύκων".

21:10. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες να κάνουν την προθέρμανση τους.

20:50. Αυτή τη στιγμή στο "Άνφιλντ" βρίσκονται περίπου 2500 φίλαθλοι εκ των οποίων οι 1500 είναι της ομάδας του Ολυμπιακού.


Ο καιρός είναι πολύ καλός για τα δεδομένα της Αγγλίας και η θερμοκρασία βρίσκεται στους 6 βαθμούς Κελσίου.


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει τελικά στη διάθεση του τον Γκαμπριέλ Σούρερ που προπονήθηκε κανονικά και θα πάρει κανονικά μέρος στο παιχνίδι.

Από την πλευρά των Άγγλων υπάρχει ένα κλίμα υπεροψίας με τους Τζέραρντ και Μπενίτεθ να εμφανίζονται σίγουροι για τη νίκη και να τους ενδιαφέρει μόνο η έκταση του σκορ.

Ο Στίβεν Τζέραρντ "απείλησε" με φυγή από την ομάδα σε περίπτωση που δεν έρθουν σύντομα επιτυχίες για τους "κόκκινους".

Επιμέλεια:Μάνος Τζάλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x