Stoiximan Super League

Ζαγοράκης: «Ο ΠΑΟΚ είναι όλη μου η ζωή»

«Υπομονή, δουλειά και στήριξη από όλους» είναι η συνταγή της επιτυχίας για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. «Για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μία ομάδα... Είναι όλη μου η ζωή» δηλώνει στο Goal ο αρχηγός του δικεφάλου του βορρά. «Ο στόχος πρέπει να είναι ένας ΠΑΟΚ που επιτέλους θα πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ που πάνω από αυτό που δείχνει σήμερα», καταλήγει. Υπομονή ζητά ο Γούμενος για το ιδιοκτησιακό. Δύο με τρεις θέσεις της ενδεκάδας εν όψει Ακράτητου διεκδικούνται

«Υπομονή, δουλειά και στήριξη από όλους» είναι η συνταγή της επιτυχίας για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. «Για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μία ομάδα... Είναι όλη μου η ζωή» δηλώνει στο Goal ο αρχηγός του δικεφάλου του βορρά. «Ο στόχος πρέπει να είναι ένας ΠΑΟΚ που επιτέλους θα πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ που πάνω από αυτό που δείχνει σήμερα», καταλήγει. Υπομονή ζητά ο Γούμενος για το ιδιοκτησιακό. Δύο με τρεις θέσεις της ενδεκάδας εν όψει Ακράτητου διεκδικούνται.

«Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι η ομάδα της καρδιάς μου, είναι όλη μου η ζωή», δηλώνει στο Goal ο Θοδωρής Ζαγοράκης με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 80 χρόνων από την ίδρυση του Δικεφάλου του Βορρά. Ο αρχηγός του ιστορικού συλλόγου δεν διστάζει να εκφράσει τα βαθιά του συναισθήματα για την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά και την πικρία του για το γεγονός πως η ομάδα του δεν βρίσκεται στη θέση που της αρμόζει. Ακολουθούν τα σημαντικότερα αποσπάσματα του άρθρου του Θοδωρή Ζαγοράκη για τη μεγάλη του αγάπη στο «Goal».

«Για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα. Για μένα είναι όλη μου η ζωή. Μεγάλωσα με τα ακούσματα για τον μεγάλο ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ του Κούδα, του Σαράφη, του Αποστολίδη, του Παρίδη, του Ιωσηφίδη και των άλλων μεγάλων παικτών. Όταν το 1992 οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήρθαν στην Καβάλα και μου έκαναν πρόταση να συνεχίσω την καριέρα μου στην Τούμπα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένα παιδικό μου όνειρο θα γινόταν πραγματικότητα… Η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του είναι μοναδική και αναπτύχθηκε μέσα από το πέρασμα του χρόνου. Ήρθα στην ομάδα σε σχετικά μικρή ηλικία, μόλις 21 χρονών και βίωσα καλά μέσα στο πετσί μου τι σημαίνει να είσαι ΠΑΟΚ. Αγωνίζομαι στην ομάδα που αγάπησα από μικρό παιδί και, αν και είναι αλήθεια ότι στα χρόνια αυτά ένιωσα λίγες χαρές και πολλές περισσότερες λύπες, πιστεύω ότι αυτό που σε πληγώνει σε κάνει πιο δυνατό».

«Η επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν μια υπόσχεση που είχα δώσει περισσότερο στον ίδιο μου τον εαυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωσα ποτέ ότι έφυγα. Όλα αυτά τα χρόνια που έλειψα ήταν σαν να μην έφυγα ούτε μια μέρα. Το καλοκαίρι άκουσα την καρδιά μου και πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην ομάδα που αγάπησα».

«Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πολύ που πάνω από αυτό που δείχνει σήμερα. Δεν ξέρω αν ποτέ η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί και να δημιουργηθεί μια ομάδα εφάμιλλη της μεγάλης ομάδας στη δεκαετία του 1970. Ο στόχος όμως πρέπει να είναι ένας ΠΑΟΚ που επιτέλους θα πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να υπάρχει δυνατό πρωτάθλημα χωρίς τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή. Για να φτάσει όμως σε αυτό το σημείο χρειάζεται υπομονή, δουλειά και στήριξη από όλους. Πιστεύω ότι έχουν μπει οι βάσεις για μια νέα ομάδα, αλλά χωρίς αυτά τα τρία συστατικά δεν μπορείς να προσδοκάς ένα καλύτερο μέλλον. Θέλω να απολαμβάνω αυτό που ζω… Θέλω να απολαμβάνω που είμαι παίκτης αυτής της ομάδας, της ομάδας της καρδιάς μου».

Βρήκε το σύστημα, ψάχνει τα πρόσωπα ο «Ντούμι»

Η καθιέρωση του 4-3-3 είναι δεδομένη στους εναπομείναντες αγώνες του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν, όπως άλλωστε αποκάλυψε ο ίδιος ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης. Ο Ρουμάνος τεχνικός, ωστόσο, δεν έχει ακόμη καταλήξει στα πρόσωπα που θα αποτελέσουν τη σύνθεση του Δικεφάλου για τον προσεχή αγώνα απέναντι στον Ακράτητο στα Άνω Λιόσια. Εξασφαλισμένη μια θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται πως έχουν Χασιώτης, Ουντέζε, Κωνσταντινίδης (στην άμυνα), Ζαγοράκης, Χαραλάμπους (στο κέντρο), Σαλπιγγίδης και Σικαμπάλα (στην επίθεση) και ο Φερνάντες (τερματοφύλακας). Τη θέση του Φουτσίνι στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικούν Καρυπίδης (επικρατέστερος) και Αραμπατζής, ενώ μια θέση στη μεσαία γραμμή και μια στο δεξί άκρο της επίθεσης παραμένουν ανοικτές.

Υπομονή ζητά ο Γούμενος

Πλήρης στασιμότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Γούμενος κάτι ετοιμάζει. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τίποτα ωσότου υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. «Κάντε λίγη υπομονή, είμαστε κοντά…», τονίζει ακόμη και στους στενούς του συνεργάτες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x