Stoiximan Super League

Σε αναζήτηση ομάδας ο Κιάσσος

Παρελθόν από τη Νουμάνθια αποτελεί ο Κώστας Κιάσσος. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του ΟΦΗ αποχώρησε αιφνιδιαστικά από τη νεοφώτιστη ισπανική ομάδα μη μπορώντας να αντέξει άλλο τον παραγκωνισμό του.

Παρελθόν από τη Νουμάνθια αποτελεί ο Κώστας Κιάσσος. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του ΟΦΗ αποχώρησε αιφνιδιαστικά από τη νεοφώτιστη ισπανική ομάδα μη μπορώντας να αντέξει άλλο τον παραγκωνισμό του. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να ντεμπουτάρισε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ωστόσο από εκείνο τον αγώνα και μετά μετρά ακόμη δύο συμμετοχές έχοντας αγωνιστεί συνολικά μόλις 157 λεπτά (40 λεπτά ως αλλαγή απέναντι στη Ρεάλ, 52 λεπτά ως βασικός κόντρα στη Χετάφε και 65 λεπτά ως βασικός με τη Βιγιαρεάλ). Στους τελευταίους αγώνες της ομάδας του, ο προπονητής του ισπανικού συλλόγου, Μάσιμο Ερνάντεθ, αφήνει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή εκτός αποστολής.

Όσον αφορά στο μέλλον του, ο Κώστας Κιάσσος φαίνεται να προτιμά την παραμονή του στην Ισπανία, ενώ αποκαλύπτει πως έχει πληθώρα προτάσεων από ομάδες της Ευρώπης: «Έχω προτάσεις από ομάδες διάφορων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όμως προτιμώ να μείνω και να αγωνιστώ στην Ισπανία», τόνισε σχετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x