Stoiximan Super League

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Το’πε και το’κανε ο Τσακίρης

Όπως είχε προαναγγείλει, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης υπέβαλε την Πέμπτη πρόταση για την αφορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Πανιωνίου, κάτι που ανακοινώθηκε από την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ

Όπως είχε προαναγγείλει, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης υπέβαλε την Πέμπτη πρόταση για την αφορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Πανιωνίου, κάτι που ανακοινώθηκε από την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ.

«Εκπρόσωπος του κ. Κωνσταντίνου Τσακίρη κατέθεσε σήμερα το πρωί επίσημη πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος ή οποία και θα γνωστοποιηθεί στα Μ.Μ.Ε. και στον φίλαθλο κόσμου του Πανιωνίου στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του κ. Αχιλλέα Μπέου την Τετάρτη 31 Μαΐου. Εφόσον μέχρι της 30 Μαΐου κατατεθεί και άλλη επίσημη πρόταση, τότε και αυτή θα γνωστοποιηθεί στην συνέντευξη Τύπου της 31ης Μαΐου», αναφέρεται σχετικά.

Λεπτομέρειες της πρότασης δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το ποσό που προσφέρει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης δεν έγινε γνωστό αν η πλευρά Τσακίρη έχει βάλει κάποια προθεσμία στον Αχιλλέα Μπέο να απαντήσει αν αποδέχεται την πρόταση ή όχι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x