Ισπανία

Ματέος… ακουγόταν για ΑΕΚ!

Μάταιες αποδείχθηκαν όποιες ελπίδες μπορεί να διατηρούσε η ΑΕΚ (πριν τη συμφωνία με τον Κάλα) για επιστροφή του Νταβίντ Ματέος. Ο νεαρός στόπερ παραχωρήθηκε ξανά δανεικός από τη Ρεάλ, ωστόσο επιβεβαίωσε πως προτεραιότητά του ήταν η Primera Division, φτάνοντας τελικά σε συμφωνία με τη Σαραγόσα.

Μάταιες αποδείχθηκαν όποιες ελπίδες μπορεί να διατηρούσε η ΑΕΚ (πριν τη συμφωνία με τον Κάλα) για επιστροφή του Νταβίντ Ματέος.

Ο νεαρός στόπερ παραχωρήθηκε ξανά δανεικός από τη Ρεάλ, ωστόσο επιβεβαίωσε πως προτεραιότητά του ήταν η Primera Division, φτάνοντας τελικά σε συμφωνία με τη Σαραγόσα.

Ειδικά μετά τη θετική εξέλιξη με τον Χουάν Κάλα (ο οποίος μαζί με τον Χοσέ Κάρλος αναμένεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα), αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την προοπτική να επαναφέρει τον Ματέος στο ρόστερ της.

Ωστόσο, ακόμα και αν το επεδίωκε, δύσκολα θα τα κατάφερνε αφού -όπως αποδείχθηκε- πρώτο μέλημά του ήταν να αγωνιστεί στην Primera, ώστε να παρακολουθείται καλύτερα η εξέλιξή του από τη Ρεάλ. Η τελευταία, δε, έδειξε πως (παρά το νέο δανεισμό) εξακολουθεί να υπολογίζει στην αξία του, αφού στη συμφωνία με τη Σαραγόσα τοποθέτησε ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x