Γερμανία

Δανεικός στη Λεβερκούζεν ο Λένο

Το κενό του Ρενέ Άντλερ, ο οποίος θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, θα κληθεί να καλύψει ο Μπερντ Λένο. Οι «ασπιρίνες» συμφώνησαν για το δανεισμό του 19χρονου πορτιέρο από τη Στουτγκάρδη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, αφού οι αναπληρωματικοί Νταβίντ Γέλντελ και Φάμπιαν Γκίφερ δεν έχουν καταφέρει να σταθούν επάξια κάτω από τα δοκάρια του γερμανικού συλλόγου.

Το κενό του Ρενέ Άντλερ, ο οποίος θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, θα κληθεί να καλύψει ο Μπερντ Λένο.

Οι «ασπιρίνες» συμφώνησαν για το δανεισμό του 19χρονου πορτιέρο από τη Στουτγκάρδη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, αφού οι αναπληρωματικοί Νταβίντ Γέλντελ και Φάμπιαν Γκίφερ δεν έχουν καταφέρει να σταθούν επάξια κάτω από τα δοκάρια του γερμανικού συλλόγου.

Η Λεβερκούζεν έχει πληρώσει μέχρι στιγμής την απουσία του Άντλερ με τον αποκλεισμό της από το γερμανικό Κύπελλο από τη Δυναμό Δρέσδης, από την οποία ηττήθηκε 4-3 στην παράταση και ενώ είχε προηγηθεί με σκορ 3-0. Επίσης στην πρεμιέρα της Bundesliga έχασε με σκορ 2-0 από την Μάιντς εκτός έδρας.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x