Γενικά

Οπαδός του ΑΠΟΕΛ τίμησε τους Ναζί στο Άουσβιτς!

Όχι! Η βλακεία, τελικά, δεν έχει όρια… Σίγουρα για εκείνον τον οπαδό του ΑΠΟΕΛ που έκανε ρεζίλι (προφανώς, δεν το καταλαβαίνει) την ίδια του την ομάδα. Ο εν λόγω, λοιπόν, κατά την επίσκεψή του στην Πολωνία -για την αναμέτρηση με τη Βίσλα Κρακοβίας- πήγε στο Άουσβιτς, το γνωστότερο στρατόπεδο συγκέντρωσης, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 1,1 εκατ. άνθρωποι, αφήνοντας, ως φόρο τιμής στους Ναζί, ένα κασκόλ του ΑΠΟΕΛ μπροστά από τους φούρνους όπου γινόντουσαν οι θηριωδίες!

Όχι!

Η βλακεία, τελικά, δεν έχει όρια…

Σίγουρα για εκείνον τον οπαδό του ΑΠΟΕΛ που έκανε ρεζίλι (προφανώς, δεν το καταλαβαίνει) την ίδια του την ομάδα.

Ο εν λόγω, λοιπόν, κατά την επίσκεψή του στην Πολωνία -για την αναμέτρηση της κυπριακής ομάδας με τη Βίσλα Κρακοβίας- πήγε στο Άουσβιτς, το γνωστότερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 1,1 εκατομμύρια άνθρωποι, αφήνοντας, ως φόρο τιμής στους Ναζί, ένα κασκόλ του ΑΠΟΕΛ μπροστά από τους φούρνους όπου γινόντουσαν οι θηριωδίες!

Η κίνησή του -την οποία φωτογράφισε και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο- έχει προκαλέσει σάλο στην πάρα πολύ ευαίσθητη σε αυτό το θέμα Πολωνία και μεγάλη αναστάτωση στην Κύπρο.

Περήφανος από αυτό που έκανε, μάλιστα, ο συγκεκριμένος οπαδός ανέβασε στο YouTube και βιντεάκι με τις φωτογραφίες και μουσική υπόκρουση τραγούδι αφιερωμένο στα Ες Ες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x